Hoe kan ik een chatbericht verwijderen of een gesprek wissen in Skype?

In Skype kunt u een chatbericht verwijderen dat u in een chat hebt verzonden, een een-op-een-gesprek verwijderen of een groepsgesprek wissen.

1. Ga naar de chat.

2. Zoek het chatbericht dat u wilt verwijderen.

3. Het bericht verwijderen:

• Op Mobiele : Tik op het bericht en houd het vast en selecteer vervolgens Verwijderen .

• Op Desktop : Klik met de rechtermuisknop op het bericht en selecteer Verwijderen .

4. Selecteer Verwijderen nogmaals om te bevestigen.

Opmerking : als u een chatbericht verwijdert dat u hebt verzonden, wordt het voor iedereen in een chat verwijderd en wordt het door niemand in die chat weergegeven. U kunt alleen een chatbericht verwijderen dat u hebt verzonden. U kunt geen chatbericht verwijderen dat iemand anders in een chatbericht heeft verzonden. Ook kunnen systeemberichten niet worden verwijderd, zoals de berichten die naar een gesprek worden verzonden wanneer de naam ervan wordt gewijzigd.

Een een-op-een-gesprek verwijderen:

1. Vanuit de Chats de een-op-een-chat zoeken.

2. De chat verwijderen:

• Op Mobiele : Tik op de chat en houd deze ingedrukt en tik vervolgens op Gesprek verwijderen .

• Op Desktop : Klik met de rechtermuisknop op de chat en selecteer Gesprek verwijderen .

3. Selecteer Verwijderen nogmaals om te bevestigen.

Opmerking : als u een gesprek verwijdert, wordt uw kopie van berichten in een gesprek verwijderd. Deze wordt alleen verwijderd voor u en niet voor de andere deelnemer.

Een groepsgesprek wissen:

1. Vanuit de Chats ga naar de groepschat.

2. De chat wissen:

• Op Mobiele : Tik op de groepschat en houd deze ingedrukt en selecteer vervolgens Gesprek wissen .

• Op Desktop : Klik met de rechtermuisknop op de groepschat en selecteer Gesprek wissen .

3. Selecteer Bevestigen om het gesprek te wissen.

Opmerking : als u een gesprek wist, wordt uw kopie van berichten in een gesprek gewist. Het wordt alleen voor u gewist en niet voor de andere deelnemers.

1. Vanuit de Chats ga naar de groepschat.

2. Ga als volgende te werk om de chat te verlaten:

• Op Mobiele : Tik op de chat en houd deze ingedrukt en selecteer vervolgens Gesprek verlaten .

• Op Desktop : Klik met de rechtermuisknop op de chat en selecteer Gesprek verlaten .

3. Selecteer Bevestigen om het gesprek te verlaten.

Opmerking : als u een gesprek verlaat, wordt uw kopie van berichten in een gesprek gewist en wordt het gesprek uit uw chatlijst verwijderd. Als u opnieuw deelneemt aan het gesprek, kunt u de gespreksgeschiedenis bekijken vanaf het moment dat u bent vertrokken of vanaf het moment dat u opnieuw deelneemt, afhankelijk van de instelling van de chatgeschiedenis.

Meer informatie over hoe u een chat kunt verbergen in Skype .