Skype voor Windows 11 Insiders : de meestgestelde vragen:

V: Ik wil de nieuwe ervaring uitproberen. Hoe kan ik zich aanmelden voor het Insiders-preview-programma van Skype voor Windows 11?
A: Iedereen met Windows 11 kan zich aanmelden voor het Skype voor Windows 11 Insiders-programma. U kunt meld u aan om de preview-versies van Skype voor Windows 11 uit te proberen op de Skype Insider-pagina .

V: Hoe kan ik weet of ik de nieuwste versie heb?
A: Controleer uw versienummer. Selecteer in Skype uw profielfoto en selecteer Instellingen en selecteert u Help en feedback . De nieuwste versie van Skype voor Windows 11 is toepassingsversie 15.x.

V: Hoe kan ik mijn feedback over de nieuwe Insiders-build achterlaten?
A: Uw opmerkingen en feedback zijn van cruciaal belang voor ons om skype voor Windows 11 ervaring te verbeteren voordat we deze open stellen voor een breder publiek. Geef uw feedback door de Een probleem melden optie in onze ... Meer of door feedback achter te laten in de Feedback-hub Toepassing.

V: Ik heb me aangemeld voor het preview-programma van Skype voor Windows 11 Insiders. Hoe kan ik de bijgewerkte builds nu downloaden ?
A: Uw build wordt bijgewerkt via de Store, net als elke andere Store-update. Het kan tot 24 uur duren nadat u zich hebt geregistreerd voordat u de update ontvangt.

V: Worden mijn geschiedenis, contactpersonen of tegoeden beïnvloed wanneer ik bijwerk naar de nieuwste Versie van Skype voor Windows 11 Insiders?
A: Als u Skype voor Windows 10 en 11 (versie 15) gebruikt, worden uw contactpersonen, geschiedenis en tegoed niet beïnvloed wanneer u bijwerkt naar de nieuwste Insiders-release. De update gedraagt zich als elke andere Store-update. Al uw accountgegevens blijven behouden.

Als u een andere versie van Skype gebruikte voordat u bijwerkte naar de nieuwste Insiders-release, wordt uw geschiedenis van het afgelopen jaar weergegeven in de bijgewerkte client. Er wordt geen back-up gemaakt van geschiedenis ouder dan een jaar in de cloud.

V: Hoe kan ik het programma verlaten?
A: U kunt het preview-programma van Skype voor Windows 11 verlaten door afmelden voor het Windows Insider-programma hier .