Wat zijn Skype-bots en hoe kan ik ze als contact toevoegen?

Bots zijn kunstmatig intelligente programma's waarmee u kunt chatten in Skype. Selecteer de bot en begin te typen.

Een skype-gecertificeerde bot, zoals de bot Wat is er nieuw, laat u in uw chat weten over nieuwe functies en aankondigingen voor Skype. Skype-gecertificeerde bots hebben een vierkante profielfoto, een gecertificeerd vinkje en zijn beschikbaar in alle talen.

Kan ik Skype-gecertificeerde bots blokkeren of verwijderen, zoals de bot Wat is er nieuw?
U kunt de bot Wat is er nieuw niet blokkeren of verwijderen, maar u kunt zich afmelden voor de aankondigingen.

Afmelden:

1. Van Chats selecteert u uw profielafbeelding .

2. Selecteer Knop Instellingen Instellingen .

3. Selecteer Knop Meldingenbel Meldingen .

4. Zet de wisselknop voor Tips en trucs Uit. U kunt de meldingen op elk gewenst moment weer inschakelen.

Opmerking : Wanneer u zich afmeldt voor tips en trucs, ontvangt u geen meldingen meer in de app over Skype-functies. U blijft echter kritieke systeemmeldingen ontvangen.

Als u een bot wilt zoeken, gebruikt u Zoek binnen Skype.

Op mobiele apparaten:

1. Van Chats , tikt u op de Knop Nieuwe chat Nieuwe chat Knop.

2. Gebruik de Zoek om de bot te vinden.

Op het bureaublad:

1. Van Chats selecteert u de Knop Nieuwe chat Nieuwe chat Knop.

2. Selecteer Nieuwe chat en gebruik vervolgens de Zoek om de bot te vinden.

Je kunt een bot verwijderen of blokkeren zoals je dat met een gewone Skype-contactpersoon zou doen. Hulp krijgen bij Blokkeren Of Verwijderen een contactpersoon.

Als u feedback over een specifieke bot wilt rapporteren, neemt u rechtstreeks contact op met de botontwikkelaar. Je vindt de naam van de ontwikkelaar bij “gemaakt door” in het profiel van de bot.

Skype-bots zijn momenteel beschikbaar in de volgende landen/markten. De beschikbaarheid van specifieke bots wordt bepaald door de ontwikkelaar van de bots.

• Australië

• Brazilië

• Canada

• Frankrijk

• Frankrijk

• Ierland

• India

• Italië

• Latijns-Amerika

• Nederland

• Nieuw-Zeeland

• Portugal

• Rusland

• Singapore

• Spanje

• Verenigd Koninkrijk

• Verenigd Koninkrijk

Opmerking : Na 31 oktober St , 2019 accepteert het Skype-botkanaal geen nieuwe registraties meer, maar bestaande bots blijven werken.