Als u het bericht 'Kan geen verbinding maken met Skype', 'Skype kan geen verbinding maken' of 'Kan geen meldingen ontvangen' wordt weergegeven wanneer u Skype probeert te gebruiken, is de meest waarschijnlijke oorzaak een slechte internetverbinding of geen internetverbinding.

Probeer het volgende om dit probleem op te lossen:

• Zorg ervoor dat uw mobiele apparaat is niet offline .

• Controleer uw Internetverbinding door een andere webpagina te openen. Als u deze pagina kunt lezen vanaf uw mobiele apparaat, bent u verbonden.

• Overschakelen van mobiel mobiel dataverkeer naar Wi-Fi om ervoor te zorgen dat u voldoende bandbreedte hebben .

• De nieuwste versie van Skype downloaden . Als u hulp nodig hebt bij het downloaden, raadpleeg dit artikel en selecteert u het besturingssysteem dat u gebruikt.

• Als u een Android-apparaat gebruikt, controleert u of u internettoegang niet hebt geblokkeerd naar de Skype-app. Meer informatie over het blokkeren van internettoegang in Android-apps.

• Uw wachtwoord wijzigen . Als u niet zeker weet hoe u uw wachtwoord moet wijzigen, dit artikel zal je vertellen hoe.

• Als u meldingen wilt ontvangen, moet u zijn verbonden, aangemeld en meldingen hebben ingeschakeld in de app, op uw apparaat en zijn toegestaan door het netwerk waarmee u bent verbonden.

Als u de bovenstaande tips hebt geprobeerd en u niet weer aan de slag bent, wordt de Skype-community bevat veel nuttige informatie. Begin met een zoekopdracht naar uw vraag. De kans is groot dat het antwoord er al is.

*Skype is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe sites.