Skype Lite is een snelle, lichtgewicht app voor Android-apparaten die is ontwikkeld om mensen in India te helpen verbonden te blijven en tegelijkertijd geweldige prestaties te leveren in uitdagende netwerkomstandigheden. Skype Lite combineert alle geweldige Skype-functies die u al kent met nieuwe functies die speciaal zijn ontworpen met India in gedachten. Er is een intelligent tekstfilter om sms-onbelangrijke e-mail te helpen verminderen, de modus voor gegevensbesparing om uw gegevensverbruik te verminderen bij het voeren van Skype-gesprekken via een mobiel netwerk en specifieke bots voor India.

Skype Lite is beschikbaar in elf Indiase lokale talen: Bengali, Gujarati, Hindi, Kannada, Malayalam, Marathi, Odia, Punjabi, Tamil, Telugu en Urdu naast Engels.

Skype Lite kunnen worden geïnstalleerd op Android-apparaten via de Google Play Store .

• Chatten met vrienden.

• Audio- en videogesprekken verzenden en ontvangen.

• Telefoongesprekken voeren.

• Sms-berichten ontvangen.

• Je contactpersonen voor telefoon en Skype beheren.

• Interactie met Bots .

Skype Lite is momenteel alleen beschikbaar voor Android.

Ja, dat kan. Voor de beste prestaties word je aangeraden dat je je aanmeldt bij niet meer één app tegelijk op je apparaat.

Bestaande Skype-gebruikers kunnen Skype Lite gebruiken en al uw contactpersonen en berichten worden weergegeven op Skype Lite.

Omdat Skype Lite uw telefoon en Skype-functionaliteit in één combineert, hoeft u niets extra's te doen om uw contactpersonen te importeren. Wanneer u de app voor het eerst opent, wordt u gevraagd Skype toestemming te geven voor toegang tot uw telefooncontactpersonen. Uw telefoon en uw Skype-contactpersonen worden vervolgens gesynchroniseerd en zijn er al wanneer u zich voor het eerst aanmeldt.

Wilt u meer informatie over machtigingsaanvragen? In dit artikel vindt u een lijst met alle Android-machtigingsaanvragen en wat ze betekenen: Uw toestemming alstublieft? Uitleg over Android-machtigingsaanvragen.

Skype-naar-Skype-gesprekken zijn gratis, maar als u een mobiele of vaste lijn wilt bellen vanuit skype, hebt u een beetje nodig Skype-tegoed of een Abonnement .

1. De persoon of groep zoeken die u wilt bellen vanuit uw lijst met contactpersonen of die u wilt gebruiken Search .

2. Tik op de contactpersoon die u wilt bellen en ga als volgt te werk:

• Een audiogesprek voeren : Tik op de oproepknop knop audiogesprek .

• Een videogesprek voeren : Tik op de knop Videogesprek knop videogesprek .

3. Aan het einde van uw gesprek selecteert u het eindgesprek knop gesprek beëindigen om op te hangen.

Ja, maar u hebt een Skype-nummer zodat ze je kunnen bellen.

Skype-naar-Skype-chatberichten zijn gratis, maar als u een sms-bericht wilt verzenden in Skype, hebt u een beetje nodig Skype-tegoed .

Zoek uit hoeveel het kost om sms-berichten te verzenden vanuit Skype.

1. Selecteer in je Skype- of sms-contactpersonen de persoon die je een chatbericht wilt sturen.

2. Typ uw bericht in het gespreksvenster en tik op de Verzenden Knop.

Tik op de knop Menu (drie verticale lijnen) en tik op Instellingen .

• Gegevensgebruik
    Directe toegang tot uw gegevensgebruiksstatistieken.

• Meldingen
    Geluiden en visuals voor meldingen aanpassen.

• Algemene
    Ga naar het donkere thema of stuur feedback.

Sms-inzichten is een nieuwe functie voor Skype Lite die voor gebruikers in India beschikbaar is. Sms-inzichten verzamelt de relevante informatie uit je sms-berichten en geeft deze in een oogopslag in slimme categorieën weer, zodat je dingen sneller kunt afhandelen via relevante actiekoppelingen.

V: Wat zijn de voordelen van SMS Insights? A: Met SMS Insights kunt u het volgende doen met behulp van uw meest recente sms-berichten:

• Houd afspraken bij.

• Controleer het saldo van uw bank en portemonnee.

• Houd de leveringsstatus van online aankopen tussen providers bij.

• Facturen controleren en betalen.

• Controleer de vluchtstatus en check-in voor uw vlucht.

• Controleer de trein- en PNR-status.

• Organiseer kortingen die retailers u via sms hebben gestuurd.

V: Hoe werkt het?
A: SMS Insights is ontworpen om op intelligente wijze relevante informatie op te halen uit uw sms-berichten en deze in een oogopslag te presenteren in slimme categorieën zoals financieel, afspraken of reizen. Op de achtergrond worden machine learning-modellen gebruikt om relevante informatie te classificeren en extraheren uit sms-berichten op je telefoon. Deze modellen worden lokaal op de telefoons van gebruikers uitgevoerd en zijn volledig geautomatiseerd.

V: In welke markten is SMS Insights beschikbaar?
A: SMS Insights is een nieuwe functie voor Skype Lite, die alleen beschikbaar is voor onze gebruikers in India.

V: Hoe kan ik toegang krijgen tot SMS Insights?
A: Gebruikers in India hebben toegang tot SMS Insights door de nieuwste versie van Skype Lite te downloaden via de Google Play Store en ervoor kiezen om sms-machtigingen te geven aan de Skype Lite-app.

V: Waarom is SMS Insights niet beschikbaar in andere markten?
A: We hebben SMS Insights gemaakt voor Skype Lite met de behoeften van de Indiase markt in het achterhoofd. V: Kan Microsoft mijn sms-berichten lezen via Sms-inzichten?A: Microsoft leest je sms-berichten niet.

V: Kan Microsoft mijn sms-berichten lezen met sms-inzichten?
A: Microsoft leest uw sms-berichten niet. Volledige classificatie en categorisatie wordt lokaal op de telefoons van gebruikers uitgevoerd door machine learning-algoritmen.
U kunt op sommige SMS Insights-kaarten tikken om relevante online informatie op te halen. V: Bewaart Microsoft mijn sms-gegevens? Zijn ze veilig?

V: Slaat Microsoft mijn sms-gegevens op– is het veilig?
A: Microsoft slaat uw sms-gegevens niet op de servers op. Volledige classificatie en categorisatie wordt lokaal op de telefoons van gebruikers uitgevoerd door machine learning-algoritmen.

V: Is SMS Insights automatisch ingeschakeld? Kan ik me afmelden?
A: SMS Insights is alleen ingeschakeld als u sms-machtigingen expliciet aan de Skype Lite-app geeft. Als je deze toestemming niet wilt geven of sms-toestemming op een gegeven moment intrekt, wordt Sms-inzichten uitgeschakeld.

V: Heeft Microsoft toegang tot mijn bankgegevens om mijn bankrekening weer te geven?
A: SMS Insights voegt de relevante informatie uit uw sms-berichten samen en geeft deze in één oogopslag weer in slimme categorieën. Sms-inzichten heeft alleen toegang tot de informatie in je sms-berichten, zoals een tekstbericht waarin je meest recente saldo wordt bevestigd.

V: Hoe kan ik sms-inzichten laten werken op Xiaomi-telefoons?
A: Als u SMS Insights op Xiaomi-telefoons wilt weergeven, geeft u na de installatie, maar voordat u de app gebruikt, Skype Lite toestemming om sms-berichten te servicen. Pas nadat de app toestemming heeft tot het onderhouden van sms kan Sms-inzichten worden uitgevoerd.

Wilt u meer weten?
Bekende problemen met Skype Lite