Wat moet ik doen als er spamberichten of koppelingen worden verzonden vanuit mijn account?

Sommige Skype-klanten hebben gemeld dat hun accounts zijn gebruikt om spamberichten naar hun contactpersonen te verzenden. Spamberichten bevatten koppelingen naar sites zoals Baidu, LinkedIn en andere populaire services. Als u denkt dat uw Skype-account op deze manier is gehackt, stelt u uw Wachtwoord voor Microsoft-account . De volgende stappen helpen ook om uw account te beveiligen.

Uw account beveiligen

Om uw account extra veilig te maken, verificatie in twee stappen instellen op uw Microsoft-account. Dit helpt u te beschermen door het moeilijker te maken voor iemand anders om zich aan te melden bij uw account.

Meer informatie over uw account veilig houden.

Uw account beschermen tegen spammers

We denken dat hackers illegaal combinaties van gebruikersnaam en wachtwoord hebben verkregen die op andere websites worden gebruikt en vervolgens hebben geprobeerd zich aan te melden bij Skype. Als u referenties op verschillende sites en services opnieuw gebruikt, kan slechts één aanval op een van deze sites deze referenties overal anders in gevaar komen. Daarom raden we u aan een unieke combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord te gebruiken, en verificatie in twee stappen instellen op uw Microsoft-account.