Hoe kan ik een groepschat maken in Skype op mobiel of tablet?

Android (6.0+) en Android-tablet

1. Tik op de knop Nieuwe chat Knop Nieuwe chat Knop.

2. Selecteer Nieuwe groep .

3. Uw groep instellen:

• Voer een naam in voor je groep. Dit is een vereiste om door te kunnen gaan.

• Tik op de knop Afbeelding om te uploaden of een nieuwe foto voor uw groep te maken, als u er een wilt toevoegen. Once you are happy with the image you've selected, tap the checkmark.

• Tik op de knop Bewerken om een kleur te kiezen voor uw groepschat, als u er een wilt kiezen, en tik vervolgens op de pijl-rechts om uw kleurselectie te bevestigen.

• Tik op de rechterpijl om te beginnen met contacten toe te voegen. Tik Search en typ de naam van de contactpersoon die u wilt toevoegen. U kunt ook contacten selecteren uit uw aanbevolen lijst.

• Ga door met het zoeken naar en toevoegen van maximaal 600 contactpersonen aan uw groep.

• Tik Gedaan om uw groep te maken en te beginnen met chatten.

Android 4.0.4 - 5.1

1. Tik op de knop Nieuwe chat Knop Nieuwe chat, Android 4.0.3 Knop.

2. Selecteer Nieuwe groep .

3. Uw groep instellen:

• Search voor de contactpersoon die u wilt toevoegen door in de Deelnemers selecteren of selecteer ze in uw Skype-contactpersonen Lijst.

• Tik op de knop Groep maken om naar uw nieuwe groepschat te gaan.

iPhone en iPad

1. Tik op de knop Nieuwe chat Knop.

2. Selecteer Nieuwe groep .

3. Uw groep instellen:

• Voer een naam in voor je groep. Dit is een vereiste om door te kunnen gaan.

• Tik op de knop Afbeelding om te uploaden of een nieuwe foto voor uw groep te maken, als u er een wilt toevoegen. Once you are happy with the image you've selected, tap the checkmark.

• Tik op de knop Bewerken om een kleur te kiezen voor uw groepschat, als u er een wilt kiezen, en tik vervolgens op de pijl-rechts om uw kleurselectie te bevestigen.

• Tik op de rechterpijl om te beginnen met contacten toe te voegen. Tik Search en typ de naam van de contactpersoon die u wilt toevoegen. U kunt ook contacten selecteren uit uw aanbevolen lijst.

• Ga door met het zoeken naar en toevoegen van maximaal 600 contactpersonen aan uw groep.

• Tik Gedaan om uw groep te maken en te beginnen met chatten.