Hoe kan ik iemand uitnodigen voor Skype op mobiel of tablet?

Android (6.0+), Android-tablet, iPhone en iPad

1. Van Chats , tik op uw profielafbeelding .

Opmerking : U kunt op de knop tikken QR-code QR-code voor Skype-profiel naast uw profielfoto om snel uw unieke QR-code te delen met vrienden en familie.

2. Tik Skype-profiel en tik vervolgens op Profiel delen .

3. In het Delen en verbinding maken venster kunt u het volgende doen:

• Kopieer de koppeling naar het klembord van uw apparaat.

• Pak uw QR-code.

• Verzend uw sharekoppeling in een sms-bericht, e-mail of andere app vanaf uw apparaat.

• Trek de koppeling naar uw profiel in en maak een nieuwe. Bestaande koppelingen naar uw profiel worden definitief uitgeschakeld.

4. Wanneer hij of zij geaccepteerd heeft, kun je chatten met je nieuwe contactpersoon.

Android 4.0.4 - 5.1

1. Tik in Chats op het menu menuknop en tik vervolgens op Mijn profiel .

2. Tik om uw profiel te delen en kies een van de vermelde contactmethoden om de uitnodiging te verzenden.
    Opmerking : Als u ervoor kiest om een uitnodiging via sms te verzenden, worden er mogelijk kosten in rekening gebracht door uw provider tegen hun standaard uitgaande sms-tarieven.

3. Tik op Verzenden om uw uitnodiging te verzenden. Elke uitnodiging is tijdelijk en specifiek voor die persoon. Het kan niet worden gedeeld.