Skype voor Android 8.116.0.213 en Skype voor iOS 8.116.0.213 werd op 3 april 2024 geïmplementeerd en in de komende weken geleidelijk uitgebracht.

Jij vraagt, wij draaien

• Uitlijnen, bewerken, delen in stijl: De mobiele camera-vernieuwing van Skype biedt nieuwe filters voor foto's die opduiken en avatars die de echte jij weerspiegelen. Leg het plezier vast, bewerk ze met gemak en werk uw profielfoto bij met een fris nieuw uiterlijk. Uw momenten, uw Skype-magie!

• Omarm uw innerlijke woordsmid op Android met de verbeterde HTML-ondersteuning voor tekst met opmaak! Verf nu uw berichten met een eenvoudige lange pers voor vet, cursief en meer, omdat uw woorden het verdienen om indruk te maken.

• Opgeloste fouten en stabiliteitsverbeteringen. We hebben een aantal vervelende bugs en verbeterde prestaties weggevaagd om uw ervaring soepel te laten verlopen. Gewoon weer een productieve dag!

Skype bijwerken

Ga naar Bekende problemen

Feedback verzenden

Eerdere updates

Skype voor Android 8.115.0.213 en Skype voor iOS 8.115.0.213 zijn op 19 maart 2024 geïmplementeerd en de komende weken geleidelijk uitgebracht.

• Zeg afscheid van mystery PDF's! De nieuwe miniatuurvoorbeelden geven u een kort overzicht van uw documenten, zodat u altijd weet wat u ziet. Of het nu gaat om snel delen of een betere chatstroom, uw bestanden zijn nu visueel levendig en in één oogopslag zichtbaar!

• De nieuwe systeemberichten in uw chat uitpakken : het is een make-over, niet alleen een update! Zeg hallo tegen aanklikbare namen voor snelle chats met nieuwe toevoegingen voor groepschats en wis meldingen met tijdstempels om eenvoudig een gemiste oproep te retourneren. Chat- en oproepmeldingen hebben nu veel meer klikbaar, actie-en intuïtief!

• Pas de schermweergave van uw gesprek aan : sleep, knijp en tik nu perfect op uw videovoorbeeld tijdens een Skype-gesprek. Persoonlijke gesprekken zijn slechts een gebaar verwijderd!

• Klaar, ingesteld, reageren! Het uitgebreide scherm emoji's in chat op mobiele apparaten wordt vernieuwd en is klaar om elke emotie vast te leggen. Met een snelle tik op '+' bladert u door nieuwe categorieën, zoals Lachen, Cheers en Applaus, en markeert u met de perfecte emoticon. Chatten is een stuk expressiever geworden!

• Opgeloste fouten en stabiliteitsverbeteringen. We hebben een aantal vervelende bugs en verbeterde prestaties weggevaagd om uw ervaring soepel te laten verlopen. Gewoon weer een productieve dag!

Skype voor Android 8.113.0.210 en Skype voor iOS 8.113.0.210 begon met de implementatie van 20 februari 2024 en werd in de komende weken geleidelijk uitgebracht.

• Opgeloste fouten en stabiliteitsverbeteringen. We hebben een aantal vervelende bugs en verbeterde prestaties weggevaagd om uw ervaring soepel te laten verlopen. Gewoon weer een productieve dag!

Skype voor Android 8.112.0.210 en Skype voor iOS 8.112.0.210 zijn geïmplementeerd op 12 februari 2024 en de komende weken geleidelijk uitgebracht.

• Menu-etiquette met verhoogde bevoegdheid: Druk lang op uw berichten en watch het nieuwe snelmenu als magie - nu met emoji-flair!

• Makeover van chatlijst: Swipe in stijl met onze vernieuwde chatlijst wanneer u lang op een chat in uw chatlijst drukt - strakkere interacties binnen handbereik, omdat uw chats de rode loperbehandeling verdienen.

• Delen in galeriestijl: Verken de nieuwe stijlvolle visuele albums wanneer u meer dan 2 foto's en video's deelt, waardoor ze worden omgezet in een strakke stapel verhalen, omkaderd voor uw Skype-thema.

Skype voor Android 8.111.0.608 en Skype voor iOS 8.111.0.607 zijn op 24 januari 2024 geïmplementeerd en de komende weken geleidelijk uitgebracht.

• Opgeloste fouten en stabiliteitsverbeteringen. We hebben een aantal vervelende bugs en verbeterde prestaties weggevaagd om uw ervaring soepel te laten verlopen. Gewoon weer een productieve dag!

Skype voor Android 8.110.0.218 en Skype voor iOS 8.110.0.218 zijn geïmplementeerd op 14 december 2023 en geleidelijk uitgebracht in de komende weken.

• Chat Makeover, Reply Edition! De antwoorden van Skype-berichten zijn zojuist bijgewerkt. Spot antwoorden met gemak, geniet van thema-gesynchroniseerde elegantie en geniet van een ontwerp dat toegankelijk en toch chic is. Het is niet alleen een antwoord; het is een gespreks verbetering!

• Nette chats, ingekorte antwoorden! Skype verkort lange antwoorden nu slim tot drie regels, waardoor chats overzichtelijker worden. Klik om uit te vouwen en verlies nooit de context in uw gesprekken. Het is beknopt, duidelijk en overzichtelijk!

• Opgeloste fouten en stabiliteitsverbeteringen. We hebben een aantal vervelende bugs en verbeterde prestaties weggevaagd om uw ervaring soepel te laten verlopen. Gewoon weer een productieve dag!

Skype voor Android 8.109.0.209 en Skype voor iOS 8.109.0.209 begon met de implementatie van 4 december 2023 en werd de komende weken geleidelijk uitgebracht.

• Opgeloste fouten en stabiliteitsverbeteringen. We hebben een aantal vervelende bugs en verbeterde prestaties weggevaagd om uw ervaring soepel te laten verlopen. Gewoon weer een productieve dag!

Skype voor Android 8.108.0.206 en Skype voor iOS 8.108.0.205 begon met de implementatie van 15 november 2023 en werd de komende weken geleidelijk uitgebracht.

• Opgeloste fouten en stabiliteitsverbeteringen. We hebben een aantal vervelende bugs en verbeterde prestaties weggevaagd om uw ervaring soepel te laten verlopen. Gewoon weer een productieve dag!

Skype voor Android 8.107.0.215 en Skype voor iOS 8.107.0.215 zijn geïmplementeerd op 7 november 2023 en geleidelijk uitgebracht in de komende weken.

• Opgeloste fouten en stabiliteitsverbeteringen. We hebben een aantal vervelende bugs en verbeterde prestaties weggevaagd om uw ervaring soepel te laten verlopen. Gewoon weer een productieve dag!

Skype voor Android 8.106.0.211 en Skype voor iOS 8.106.0.213 werd op 18 oktober 2023 geïmplementeerd en in de komende weken geleidelijk uitgebracht.

• Skype-chats hebben een strakke make-over! Maak uw Bing-bot vast, spot favorieten met een glimmend pictogram 'Fav' en speel verstoppertje met uw favorieten! Niet meer uitsnifiëren; gewoon snelle, stijlvolle chats. Klaar voor de chatbaan? Duik erin!

• Bing is in uw Skype-chat, waardoor dingen levendig worden. Geen sologesprekken meer; @Bing is uw nieuwe chat-sidekick. Onze AI-vriend zorgt ervoor dat elke 1:1 chat geweldig is, van hersentips tot vervelende grappen! Duik in en maak chatgeschiedenis.

• Opgeloste fouten en stabiliteitsverbeteringen. We hebben een aantal vervelende bugs en verbeterde prestaties weggevaagd om uw ervaring soepel te laten verlopen. Gewoon weer een productieve dag!

Skype voor Android 8.105.0.215 en Skype voor iOS 8.105.0.215 zijn geïmplementeerd op 10 oktober 2023 en in de komende weken geleidelijk uitgebracht.

• Lawaai? Niet op onze Watch voor Android-oproepen! Duik in kristalheldere oproepen. Onze ruisonderdrukkingsfunctie zorgt ervoor dat alleen stemmen schijnen, waardoor het geluid achterblijft.

• Bestanden vliegen in stijl op Skype! Zip in onze chique bestandservaring. Automatisch downloaden is in de stad waardoor elke klik, tik en opslaan als een eitje aanvoelt. Welkom bij file paradise!

• Opgeloste fouten en stabiliteitsverbeteringen. We hebben een aantal vervelende bugs en verbeterde prestaties weggevaagd om uw ervaring soepel te laten verlopen. Gewoon weer een productieve dag!

Skype voor Android 8.104.0.207 en Skype voor iOS 8.104.0.207 begon met de implementatie van 21 september 2023 en werd in de komende weken geleidelijk uitgebracht.

• Contextmenu Revamp! Druk lang op mobiele berichten voor beantwoorden, kopiëren en nieuwe emoji-reacties. Past zich naadloos aan uw kleurenthema aan!

• Opgeloste fouten en stabiliteitsverbeteringen. We hebben een aantal vervelende bugs en verbeterde prestaties weggevaagd om uw ervaring soepel te laten verlopen. Gewoon weer een productieve dag!

Skype voor Android 8.103.0.208 en Skype voor iOS 8.103.0.208 werd op 7 september 2023 geïmplementeerd en in de komende weken geleidelijk uitgebracht.

• Opgeloste fouten en stabiliteitsverbeteringen. We hebben een aantal vervelende bugs en verbeterde prestaties weggevaagd om uw ervaring soepel te laten verlopen. Gewoon weer een productieve dag!

Skype voor Android 8.102.0.211 en Skype voor iOS 8.102.0.213 begon met de implementatie van 17 augustus 2023 en werd de komende weken geleidelijk uitgebracht.

• Opgeloste fouten en stabiliteitsverbeteringen. We hebben een aantal vervelende bugs en verbeterde prestaties weggevaagd om uw ervaring soepel te laten verlopen. Gewoon weer een productieve dag!

Skype voor Android 8.101.0.212 en Skype voor iOS 8.101.0.212 zijn geïmplementeerd op 14 augustus 2023 en geleidelijk uitgebracht in de komende weken.

• Picasso-modus. Zeg gewoon 'teken me een paard' in Skype en laat Bing, mogelijk gemaakt door DALL-E, je verblinden met kunst. Het is uw chatcanvas. Ontdek de magische aanraking van Bing in Skype.

• Zeg hallo tegen Bing en schuif nu naar uw 1:1-chats! Met @Bing aan uw zijde kunt u magie en grappige inzichten van AI verwachten. Chatten is een stuk pittiger geworden! Beslis om Bing op elk gewenst moment te behouden of te spooken.

• Opgeloste fouten en stabiliteitsverbeteringen. We hebben een aantal vervelende bugs en verbeterde prestaties weggevaagd om uw ervaring soepel te laten verlopen. Gewoon weer een productieve dag!

Skype voor Android 8.101.0.212 begon met de implementatie van 14 augustus 2023 en werd in de komende weken geleidelijk uitgebracht.

• 'Automatisch afspelen' voor back-to-back-audioberichten is hier! Zeg gedag tegen constant tikken en geniet van een ononderbroken audio-ervaring op alle platforms. Leun achterover en laat de audioberichten afspelen.

• Gebruik uw persoonlijke Skype-chatruimte. Met Verzenden naar mezelf kunt u moeiteloos bestanden, URL's overbrengen of belangrijke notities, foto's of herinneringen opslaan op al uw apparaten. Zoek gewoon uw Skype-naam of '(U)', geef uw favoriet en voilà! De magie van gestroomlijnde self-chatten is van jou.

• Maak kennis met de magische werkset van Bing! Genesteld in de rechterbovenhoek van uw Bing 1:1-chat, is het uw one-stop-shop voor het verkennen van de bekwaamheid van Bing op het gebied van onderwijs, entertainment, technologie en meer. Geef het eens een kijkje, waarom niet?

• Speel de Bing-bingo. Ziet u Bing-chatprompts in de Bing 1:1-chat? Tik op een en spring direct in een Bing-convo en dien de geselecteerde prompt in. No déjà vu here - prompts herschikken na interactie en bij elke start van Skype, zodat de dingen fris blijven.

• Peekaboo, verberg je chats ook! Klik met de rechtermuisknop op een chat, selecteer Gesprek verbergen en voila! Zelfs als het bruist van nieuwe berichten, blijft het undercover. Zoek uw incognitochats via het chatlijstfilter. Verborgen maar niet vergeten!

• Swipe en geniet om je volledig onder te dompelen in media. U kunt afbeeldingen of video's in beeld sluiten of navigeren met een eenvoudige veegbeweging naar boven, omlaag of zijwaarts. Een tik verbergt alle afleidingen, waardoor uw visuele ervaring wordt verbeterd.

• Opgeloste fouten en stabiliteitsverbeteringen. We hebben een aantal vervelende bugs en verbeterde prestaties weggevaagd om uw ervaring soepel te laten verlopen. Gewoon weer een productieve dag!

Skype voor iOS 8.100.0.205 werd op 31 juli 2023 geïmplementeerd en in de komende weken geleidelijk uitgebracht.

• 'Automatisch afspelen' voor back-to-back-audioberichten is hier! Zeg gedag tegen constant tikken en geniet van een ononderbroken audio-ervaring op alle platforms. Leun achterover en laat de audioberichten afspelen.

• Opgeloste fouten en stabiliteitsverbeteringen. We hebben een aantal vervelende bugs en verbeterde prestaties weggevaagd om uw ervaring soepel te laten verlopen. Gewoon weer een productieve dag!

Skype voor iOS 8.99.0.403 begon met de implementatie van 10 juli 2023 en werd in de komende weken geleidelijk uitgebracht.

• Gebruik uw persoonlijke Skype-chatruimte. Met Verzenden naar mezelf kunt u moeiteloos bestanden, URL's overbrengen of belangrijke notities, foto's of herinneringen opslaan op al uw apparaten. Zoek gewoon uw Skype-naam of '(U)', geef uw favoriet en voilà! De magie van gestroomlijnde self-chatten is van jou.

• Maak kennis met de magische werkset van Bing! Genesteld in de rechterbovenhoek van uw Bing 1:1-chat, is het uw one-stop-shop voor het verkennen van de bekwaamheid van Bing op het gebied van onderwijs, entertainment, technologie en meer. Geef het eens een kijkje, waarom niet?

• Speel de Bing-bingo. Ziet u Bing-chatprompts in de Bing 1:1-chat? Tik op een en spring direct in een Bing-convo en dien de geselecteerde prompt in. No déjà vu here - prompts herschikken na interactie en bij elke start van Skype, zodat de dingen fris blijven.

• Peekaboo, verberg je chats ook! Klik met de rechtermuisknop op een chat, selecteer Gesprek verbergen en voila! Zelfs als het bruist van nieuwe berichten, blijft het undercover. Zoek uw incognitochats via het chatlijstfilter. Verborgen maar niet vergeten!

• Swipe en geniet om je volledig onder te dompelen in media. U kunt afbeeldingen of video's in beeld sluiten of navigeren met een eenvoudige veegbeweging naar boven, omlaag of zijwaarts. Een tik verbergt alle afleidingen, waardoor uw visuele ervaring wordt verbeterd.

• Opgeloste fouten en stabiliteitsverbeteringen. We hebben een aantal vervelende bugs en verbeterde prestaties weggevaagd om uw ervaring soepel te laten verlopen. Gewoon weer een productieve dag!

Skype voor Android 8.98.0.411 en Skype voor iOS 8.98.0.407 begon met de implementatie van 16 juni 2023 en werd de komende weken geleidelijk uitgebracht.

• Vernieuwde aanmeldingservaring. We hebben uw aanmeldingsschermen vernieuwd, waardoor uw aanmeldingservaring op alle platforms is verbeterd. Voor extra gemak is aanmelden met EEN QR-code nu beschikbaar.

• Maak kennis met Bing, het nieuwste lid van uw groepschat. Bing neemt automatisch deel aan alle groepschats en levert ai-inzichten op uw opdracht met @Bing. Kies wanneer u deze wilt bewaren of verwijderen uit uw chatlijst.

• Lees het niet alleen, zie het. De verwijzingen van Bing Bot komen nu tot leven in blauwe vierkantjes die aanklikbaar zijn. Als u erop tikt, ontdekt u een overvloed aan gerelateerde koppelingen en opent u een schat aan kennis binnen handbereik.

• De Bing-magie verspreiden. Het is nu een eitje om de inzichten van Bing Copilot met AI te delen met uw netwerk op andere platforms. Ga naar Bing 1:1-chat > koppeling Bing > Delen en laat de wijsheid rollen.

• Opgeloste fouten en stabiliteitsverbeteringen. We hebben een aantal vervelende bugs en verbeterde prestaties weggevaagd om uw ervaring soepel te laten verlopen. Gewoon weer een productieve dag!

Skype voor Android 8.96.0.403 en Skype voor iOS 8.96.0.403 begon met de implementatie van 14 april 2023 en werd in de komende weken geleidelijk uitgebracht.

• Een vleugje frisheid. Prachtige Skype-illustraties op lege tabbladen en tijdens uw eerste aanmelding of als nieuwe gebruiker. Geniet van het moderne ontwerp in de Skype-app.

• Perfecte previews. Android-liefhebbers, lang op meldingen drukken om een kijkje te nemen in ontvangen afbeeldingen. Dat is handig.

• Geïntegreerde gesprekservaring. Ons gestroomlijnde oproepontwerp op desktop is mobiel geworden! Geniet van dezelfde moderne sfeer tijdens Skype-gesprekken, waar u ook bent.

• Spetteren in stijl! Ervaar een vloeiende startanimatie met het Skype-logo, nieuw voor Android-gebruikers.

• Directe uitnodigingen! Verwelkom vrienden snel bij groepschats via de nieuwe knop QR-code delen. Meet-up eenvoudig gemaakt!

• Eén Skype fits all. We hebben de legpuzzel weggepraat en één Skype-app introduceren die perfect glijdt op zowel iPhones als iPads. Neem afscheid van de oude iPad-specifieke app.

• Opgeloste fouten en stabiliteitsverbeteringen. We hebben een aantal vervelende bugs en verbeterde prestaties weggevaagd om uw ervaring soepel te laten verlopen. Gewoon weer een productieve dag!

Skype voor Android 8.95.0.412 en Skype voor iOS 8.95.0.412 begon met de implementatie van 15 maart 2023 en werd in de komende weken geleidelijk uitgebracht.

• Vertrouwensstempel voor uw e-mail en telefoon. U kunt controleren of uw e-mailadres en telefoonnummer zijn geverifieerd onder uw profielinstellingen.

• Opgeloste fouten en stabiliteitsverbeteringen. We hebben een aantal vervelende bugs en verbeterde prestaties weggevaagd om uw ervaring soepel te laten verlopen. Gewoon weer een productieve dag!

Skype voor Android 8.94.0.428 en Skype voor iPhone en iPad 8.94.0.428 zijn geïmplementeerd op 27 februari 2023 en geleidelijk uitgebracht in de komende weken.

• Opgeloste fouten en stabiliteitsverbeteringen. We hebben een aantal vervelende bugs en verbeterde prestaties weggevaagd om uw ervaring soepel te laten verlopen. Gewoon weer een productieve dag!

Skype voor Android 8.93.0.404 en Skype voor iOS 8.93.0.404 begon met de implementatie van 20 januari 2023 en werd in de komende weken geleidelijk uitgebracht.

Skype voor Android 8.92.0.401 en Skype voor iOS 8.92.0.401 begon met de implementatie van 3 januari 2023 en werd in de komende weken geleidelijk uitgebracht.

• Maak het van u : wanneer u uw pictogramthema op Android bijwerkt, wordt uw Skype-pictogram ook bijgewerkt.

• Opgeloste fouten en stabiliteitsverbeteringen . We hebben een paar algemene verbeteringen aangebracht.

Skype voor Android 8.91.0.406 en Skype voor iOS 8.91.0.405 begon met de implementatie van 30 november 2022 en werd in de komende weken geleidelijk uitgebracht.

• Dat was eenvoudig : voor Skype op mobiele apparaten kunt u eenvoudig uw unieke QR-code delen met vrienden en familie om te scannen en verbinding te maken met Skype. Meer informatie over het uitnodigen van iemand voor Skype .

• Opgeloste fouten en stabiliteitsverbeteringen. We hebben een paar algemene verbeteringen aangebracht.

Skype voor iOS 8.90.0.407 begon met de implementatie van 11 november 2022 en werd de komende weken geleidelijk uitgebracht.

Skype voor Android 8.89.0.403 en Skype voor iPhone en iPad 8.89.0.403 zijn op 3 oktober 2022 uitgerold en de komende weken geleidelijk uitgebracht.

• Zoeken wat u zoekt : We hebben verbeteringen aangebracht om zoekresultaten sneller en relevanter te maken.

• Opgeloste fouten en stabiliteitsverbeteringen. We hebben enkele fouten verwerkt en enkele algemene verbeteringen aangebracht.

Skype voor Android 8.88.0.404 en Skype voor iPhone en iPad 8.88.0.404 zijn geïmplementeerd op 1 september 2022 en in de komende weken geleidelijk uitgebracht.

• Ik wil in : We hebben de mogelijkheid toegevoegd om zoeken in Skype te gebruiken om uw Vergaderen nu vergaderen te vinden en er onmiddellijk aan deel te nemen. Meer informatie over Nu vergaderen in Skype .

• Ziet er goed uit : u kunt een Emoticon, sticker of foto toevoegen om uw vergadering nu vergaderen aan te passen. Meer informatie over Nu vergaderen in Skype .

• Rechtermeauw : U kunt snel een Skype-bericht beantwoorden vanaf het vergrendelingsscherm van uw iOS-apparaat door op de Skype-meldingsbanner te tikken en vast te houden en de optie Duim omhoog of Beantwoorden te selecteren.

• Opgeloste fouten en stabiliteitsverbeteringen. We hebben de handen uit de mouwen gestropen en een aantal bugs voor je weggekregen.

Skype voor Android 8.87.0.406 en Skype voor iPhone en iPad 8.87.0.403 zijn op 8 augustus 2022 uitgerold en de komende weken geleidelijk uitgebracht.

Skype voor Android 8.86.0.407 en Skype voor iPhone en iPad 8.86.0.415 werden op 12 juli 2022 geïmplementeerd en in de komende weken geleidelijk uitgebracht.

Skype voor Android 8.83.0.411 en Skype voor iPhone en iPad 8.83.0.416 zijn op 12 april 2022 geïmplementeerd en de komende weken geleidelijk uitgebracht.

Skype voor Android 8.82.0.403 en Skype voor iPhone en iPad 8.82.0.403 werden op 14 maart 2022 geïmplementeerd en in de volgende week geleidelijk uitgebracht.

Skype voor Android 8.81.0.268 en Skype voor iPhone en iPad 8.81.0.268 zijn op 14 februari 2022 geïmplementeerd en in de volgende week geleidelijk uitgebracht.

Skype voor Android 8.80.0.137 en Skype voor iPhone en iPad 8.80.0.218 werden op 1 februari 2022 geïmplementeerd en in de volgende week geleidelijk uitgebracht.

Skype voor Android 8.79.0.95 en Skype voor iPhone en iPad 8.79.0.97 werden op 29 november 2021 geïmplementeerd en in de volgende week geleidelijk uitgebracht.

Skype voor Android, iPhone en iPad 8.78.0.164 werden op 25 oktober 2021 uitgerold en in de volgende week geleidelijk uitgebracht.

• Stylin' en profilin': Met een heldere, nieuwe zoekbalk en bijgewerkte avatars kunt u verbinding maken met stijl.

• Houd het in beweging: Meldingen zijn verplaatst naar de onderkant van het scherm voor eenvoudigere navigatie.

• Opgeloste fouten en stabiliteitsverbeteringen. We wikkelden wat insecten in een kleed en namen ze mee naar buiten. Toen hebben we wat opgekeerd.

Skype voor Android, iPhone en iPad 8.77.0.98 werden op 27 september 2021 uitgerold en in de volgende week geleidelijk uitgebracht.

• Houd die gegevens in beweging: U kunt nu Skype op het web gebruiken op uw Android-telefoon of -tablet. Meer informatie over ondersteunde browsers voor Skype op het web .

• De lijnen vervagen: Doe niet de moeite om op te schonen voordat u skype op het web videogesprek; Schakel achtergrondonscherpte in (omdat u dat nu kunt doen). Meer informatie over het aanpassen van uw achtergrond in Skype .

• Dat is een solide weergave: We hebben een aantal problemen opgelost met videoweergave op mobiele apparaten, dus stuur die schattige video's voor huisdieren op uw gemak.

• Nieuwe threads: We hebben enkele wijzigingen aangebracht om het uiterlijk van Skype te moderniseren, maar maak je geen zorgen, alles is nog steeds waar je het hebt achtergelaten.

• Vergaderen, vergaderen, vergaderen: We hebben een aantal verbeteringen aangebracht in de stroom Nu vergaderen. Meer informatie over Nu vergaderen in Skype .

• Het oog in de lucht. We hebben de camerafunctie in Skype op uw iPhone en iPad bijgewerkt om optimaal te profiteren van Office Lens. Meer informatie over het personaliseren van foto's en video's in Skype .

• Opgeloste fouten en stabiliteitsverbeteringen. We hebben harde geluiden gebruikt om wat insecten af te schrikken en vervolgens de luiken een beetje vastgelopen om alles een beetje steviger te maken.

Skype voor Android, iPhone en iPad 8.75.0.140 werden op 2 augustus 2021 uitgerold en in de volgende week geleidelijk uitgebracht.

• Splits het op: Wanneer u Skype op een Chromebook gebruikt, kunt u nu de weergave voor gesplitste vensters gebruiken, net als Skype voor Desktop. Meer informatie over gesplitste weergave in Skype .

• Robot dansen: Wilt u op de hoogte blijven van wat er nieuw is in Skype, juist in Skype? We hebben een robotvriend toegevoegd om je te helpen. Meer informatie over Skype-bots .

• De riff-raff buiten houden: U kunt uw Vergaderen nu vergaderen vergrendelen om ervoor te zorgen dat alleen de juiste personen aanwezig zijn. Meer informatie over Nu vergaderen in Skype .

• Kijk achter je: Wilt u dat uw achtergronden wat meer leven hadden? Goed nieuws: u kunt nu achtergronden met animaties toevoegen aan uw Skype-videogesprekken. Meer informatie over het wijzigen van uw achtergrond in Skype-videogesprekken .

• Video-star: We hebben een aantal video-invoegtoepassingen op iOS gemaakt, dus wanneer u nu video's verzendt vanaf uw iPhone of iPad, kunt u er zeker van zijn dat uw vrienden op andere platforms ze correct zien.

• Volledige verzendfunctie: Het is nu eenvoudiger dan ooit om bestanden te delen in Skype op uw iOS-apparaat. Meer informatie over het delen van bestanden in Skype .

• Opgeloste fouten en stabiliteitsverbeteringen. We hebben hier echt opgeschoond en wat insecten gestuurd die naar de heuvels rennen.

Skype voor Android 8.73.0.129 en Skype voor iPhone en iPad 8.73.0.92 werden op 7 juni 2021 geïmplementeerd en in de volgende week geleidelijk uitgebracht.

• Sluit deze uit: Wilt u een gesprek beëindigen op Skype voor iPad? Doe de cover gewoon dicht als je klaar bent met praten. We leven om dingen gemakkelijker te maken.

• Nu samen: Nu werkt de modus Samen voor elk gesprek, ongeacht het aantal personen dat aan de lijn staat. Meer informatie over het schakelen tussen weergaven in een Skype-gesprek .

• Opgeloste fouten en stabiliteitsverbeteringen. We hebben enkele algemene oplossingen gemaakt en onder de vloerplaten gecontroleerd op fouten.

Skype voor Android 8.72.0.94 en Skype voor iPhone en iPad 8.72.0.96 begonnen met de implementatie van 10 mei 2021 en werden in de volgende week geleidelijk uitgebracht.

• Blijf delen: We hebben de ervaring voor delen op iOS verbeterd, waardoor het eenvoudiger is om vanuit andere apps rechtstreeks in Skype te delen.

• Opgeloste fouten en stabiliteitsverbeteringen. We hebben wat insecten met een hark van het gazon verjaagd en vervolgens een beetje opgeschoond.

Skype voor Android, iPhone en iPad 8.71.0.47 werden op 12 april 2021 uitgerold en in de volgende week geleidelijk uitgebracht.

• Wij hebben u: U kunt nu Skype voor Web gebruiken in vrijwel elke desktop- en mobiele browser. Meer informatie over browsercompatibiliteit .

• Opgeloste fouten en stabiliteitsverbeteringen. We hebben een paar nesten opgeschoond en een beetje opgeveegd.

Skype voor Android 8.70.0.77 en Skype voor iPhone en iPad 8.70.0.77 zijn op 29 maart 2021 uitgerold en in de volgende week geleidelijk uitgebracht.

• Opgeloste fouten en stabiliteitsverbeteringen. We hebben een paar nesten opgeschoond en een beetje opgeveegd.

Skype voor Android 8.69.0.96 en Skype voor iPhone en iPad 8.69.0.85 werden op 15 februari 2021 geïmplementeerd en in de volgende week geleidelijk uitgebracht.

• Wie zei dat? U ziet de profielfoto van de persoon die het laatste bericht in uw groepschat heeft verzonden.