Wat zijn Favorieten en hoe beheer ik ze in Skype?

Terug naar zoekresultaten

Met Favorieten is het gemakkelijk om je contact of chat snel te vinden in Skype. Of je nu op zoek bent naar je beste vriend of de groepschat van je voetbalteam, eenmaal toegevoegd aan je favorieten worden ze bovenaan het tabblad Chats of Contacten weergegeven, zodat je ze snel kunt vinden.

Een chat of contact aan je favorieten toevoegen

1. Selecteer het tabblad Chats Chat tab icon of Contacten Contacts tab.
    2. Houd de chat of het contact ingedrukt of klik erop met de rechtermuisknop en selecteer Toevoegen aan favorieten..
    3. Je ziet je lijst met favoriete chats op je tabblad Chats Chat tab icon en je lijst met favoriete contacten op je tabblad ContactenContacts tab .

Opmerking: in Skype voor Windows 10 (versie 12) en Android 4.0.4 - 5.1 kun je alleen contacten toevoegen aan de favorieten.

Favoriete chats weergeven of verbergen

De functie om favorieten weer te geven of te verbergen is alleen beschikbaar voor chats.

1. Selecteer het tabblad ChatsChat tab icon.
    2. Selecteer de filterknop:
      • desktop chat filter button op een pc
      • Android chat filter button in Android
      • iOS chat filter button In iOS
    3. Selecteer Favorieten weergeven of Favorieten verbergen.

Een chat of contact uit je favorieten verwijderen

1. Selecteer het tabblad Chats Chat tab icon of Contacten Contacts tab.
    2. Houd de chat of het contact ingedrukt of klik erop met de rechtermuisknop en selecteer Verwijderen uit favorieten.

Opmerking: in Skype voor Windows 10 (versie 12) en Android 4.0.4 - 5.1 zijn deze stappen alleen van toepassing voor het verwijderen van een contact uit de favorieten.