Wat zijn Favorieten en hoe beheer ik ze in Skype?

Met Favorieten is het gemakkelijk om je contact of chat snel te vinden in Skype. Of je nu op zoek bent naar je beste vriend of de groepschat van je voetbalteam, eenmaal toegevoegd aan je favorieten worden ze bovenaan het tabblad Chats of Contacten weergegeven, zodat je ze snel kunt vinden.

Een chat of contact aan je favorieten toevoegen

1. Selecteer de knop Tabblad Chat Chats Of Knop Contactpersonen Contactpersonen Tab.

2. Tikken en vasthouden Of Rechtermuisknop in de chat of contactpersoon en selecteer Toevoegen aan Favorieten .

3. U ziet uw lijst met chatfavorieten in uw Tabblad Chat Chats en uw lijst met favorieten voor contactpersonen in uw Knop Contactpersonen Contactpersonen Tab.

Opmerking : Op Skype voor Android 4.0.4 - 5.1 , kunt u alleen een contactpersoon toevoegen aan favorieten.

Favorieten voor chats weergeven of verbergen

1. Selecteer de knop Tabblad Chat Chats Tab.

2. Selecteer de filterknop:

• Recente chats filterknop voor bureaubladchat Op Desktop

• Android- en iPhone-filterknop Op Android (6.0+), Android-tablet, iPad en iPhone

3. Selecteer Favorieten weergeven Of Favorieten verbergen .

Opmerking : De functie Favorieten weergeven of verbergen is alleen beschikbaar voor chats.

Een chatgesprek of contactpersoon verwijderen uit favorieten

1. Selecteer de knop Tabblad Chat Chats Of Knop Contactpersonen Contactpersonen Tab.

2. Tikken en vasthouden Of Rechtermuisknop in de chat of contactpersoon en selecteer Verwijderen uit favorieten .

Opmerking : Op Skype voor Android 4.0.4 - 5.1 , zijn deze stappen alleen van toepassing op het verwijderen van een contactpersoon uit favorieten.