Hoe beheer ik groeps-chats in Skype op het bureaublad?

Selecteer in uw groepschat de Knop Instellingen Groep beheren naast de groepsnaam om het profiel te openen.

Vanuit het groepsprofiel kunt u het volgende doen:

• Een groepsafbeelding toevoegen of bijwerken: Selecteer de knop groepsfoto om een foto te uploaden of de foto te verwijderen.

• Knop Tekst bewerken Wijzig de groepsnaam: Selecteer de knop Tekst bewerken naast de groepsnaam om een nieuwe te typen.

• Knop Koppeling koppelen toestaan Deelname via koppeling toestaan: Selecteren om in te schakelen Deelname via koppeling toestaan zodat leden van de groep een koppeling naar de groep met anderen kunnen delen.

• Koppeling kopiëren om Skype-groep te delen Koppeling naar klembord kopiëren: Selecteer Koppeling naar klembord kopiëren om een uitnodigingskoppeling naar uw groepschat buiten Skype te delen. Hiervoor is vereist Deelname via koppeling toestaan moet worden ingeschakeld.

• Knop Gesprek starten Oproep starten: Selecteer Oproep starten om een audio- of videogesprek met deze groep te starten.

• Knop Berichten Een bericht verzenden: Selecteer Bericht verzenden om een bericht naar deze groep te verzenden.

• Knop Gesprek plannen Een gesprek plannen: Selecteer Een gesprek plannen om deze groep een uitnodiging te sturen voor een gesprek op een specifieke datum en tijd.

• plusknop Deelnemers toevoegen: Selecteer Deelnemers toevoegen om maximaal zeshonderd extra deelnemers aan uw groepsgesprek op te nemen.

• Groepsgalerie: Selecteer Meer weergeven om door alle afbeeldingen, koppelingen en bestanden te bladeren die zijn gedeeld met deze groepschat.

• Gesprek verbergen :U kunt Uw groepschat verbergen om het uit uw chatlijst te verwijderen.

• Meldingen : Meldingen in- of uitschakelen voor nieuwe berichten in deze groep.

• Slimme meldingen :Met Slimme meldingen aan wordt u alleen op de hoogte gesteld wanneer iemand u citeert of @mentions in deze groep.

• Toevoegen aan Favorieten : Voeg dit groepsgesprek toe aan uw favorieten in de Chats Tab.

• Chatgeschiedenis : Iedereen toegang geven tot de chatgeschiedenis.

• Deelname via koppeling toestaan : Schakel deze optie uit om te voorkomen dat groepsleden een uitnodigingskoppeling voor deze groep maken en delen.

• Deelname toestaan voor gastgebruikers : Schakel deze optie uit om te voorkomen dat gebruikers met gastaccounts lid worden van deze groep.

• Groep verlaten : verlaat de groepschat.

Op zoek naar de mobiele versie van dit artikel? Hoe kan ik instellingen voor groepschats beheren in Skype op mobiel of tablet?