Hoe kan ik iemand uitnodigen om te chatten in Skype voor pc?

Maak verbinding met iedereen door een koppeling naar uw profiel te delen, zelfs als ze niet skypen.

1. Selecteer uw profielafbeelding .

2. Selecteer Account & Knop Profiel Skype-profiel .

3. Selecteer Knop Profiel delen Profiel delen .

4. In het Delen en verbinding maken venster kunt u het volgende doen:

• Koppeling kopiëren om Skype-groep te delen Naar klembord kopiëren - Kopieer de koppeling naar het klembord van het bureaublad.

• knop Email Email - Uw sharekoppeling verzenden in een e-mail vanaf uw bureaublad.

• De knop Koppeling delen intrekken in Skype De koppeling voor delen intrekken - Trek de koppeling naar uw profiel in en maak een nieuwe. Bestaande koppelingen naar uw profiel worden definitief uitgeschakeld.

5. Wanneer hij of zij geaccepteerd heeft, kun je chatten met je nieuwe contactpersoon.

Wilt u meer weten?
Wat is Nu vergaderen en hoe gebruik ik het in Skype?