Hoe kan ik deelnemen aan een gesprek via een koppeling die ik in Skype heb ontvangen?

Selecteer de uitnodigingskoppeling die u hebt ontvangen. Als u Skype hebt geïnstalleerd, wordt Skype gestart en gaat u naar het gesprek om te beginnen met chatten. Als u Skype niet hebt geïnstalleerd, installeert u Skype en selecteert u de gesprekskoppeling opnieuw om te beginnen met chatten.

Als u Skype hebt geïnstalleerd, kunt u ook deelnemen aan Nu vergaderen vergadering of gesprek door simpelweg de koppeling of vergaderingscode te kopiëren en deze in Skype te plakken:

1. Kopieer de koppeling of code.

2. Klik Nu vergaderen .

3. Klik Deelnemen aan een vergadering .

4. Plak de koppeling of code in de Koppeling of code voor vergadering Vak.

5. Klik Join . U wordt toegevoegd aan uw vergadering/gesprek.

Als u geen account voor Skype hebt, kunt u zich aanmelden als gast. Meer informatie .