Hoe vind ik nieuwe contacten in Skype op pc?

Terug naar zoekresultaten
    1. Selecteer Zoeken in Skype.
    2. Typ de naam, Skype-naam of e-mail van de persoon met wie je wilt chatten.
    3. Selecteer je vriend in de zoekresultaten en je gaat naar het gespreksvenster.
    4. Typ een bericht naar je contactpersoon en klik op de knop Verzenden send button.
    Je kunt maximaal 10 berichten naar hen verzenden en afbeeldingen zullen vervagen totdat ze je verzoek accepteren.

Opmerking: als je een PSTN-contactpersoon wilt opslaan, open je het toetsenblok en bel je het nummer dat je wilt opslaan. Na het gesprek klik je met je rechtermuisknop op het nummer in je chatlijst en selecteer je Profiel weergeven. Vervolgens selecteer je Toevoegen aan Skype.

Heb je een vriend zonder Skype? Geen probleem. Je kunt met Skype iedereen uitnodigen voor een chatsessie.

Skype op Windows, Mac, Linux, en Skype voor Windows 10 (versie 14)

1. Selecteer het tabblad ContactenContact button.
    2. Selecteer Personen uitnodigen in Skype.
    3. Je kunt je registratielink kopiëren om de uitnodiging via e-mail te delen of te verzenden.

Skype voor Windows 10 (versie 12)

1. Selecteer de knop Nieuwe chatplus button en selecteer vervolgens Nieuwechat.
    2. Onderaan in het venster Nieuw gesprek selecteer je Stuur ze een link.
    3. Je kunt je registratielink kopiëren om de uitnodiging via e-mail te delen of te verzenden. De koppeling is uniek en kan gedurende korte tijd met maximaal 10 mensen worden gedeeld.

De optie om je contactpersonen te filteren is niet beschikbaar in Skype voor Windows 10 (versie 12).
    1. Selecteer het tabblad ContactenContact button.
    2. Selecteer de pijl omlaag naast Alle, S