Toegankelijkheidsfuncties in Skype

Hulpfuncties helpen mensen met een handicap om hun apparaat te bedienen en bij het navigeren.

Uw thema aanpassen

Skype biedt vele manieren om uw ervaring aan te passen aan uw behoeften.

1. Selecteer uw profielafbeelding .

2. Selecteer Knop Instellingen Instellingen .

3. Selecteer Knop Toverstaf voor vormgeving Uiterlijk aanpassen:

• Kleur .

• Licht , Donkere Of Systeeminstellingen gebruiken Modus.

• Licht met hoog contrast Of Hoog contrast donker Modus.

Bureaublad Toetsenbord sneltoetsen for thema's

Snel de Thema kiezer openen:

• Op Mac - Cmd + T

• In Windows - Ctrl + T

Om te schakelen tussen de lichte en donkere modus van uw huidige thema:

• Op Mac - Cmd + Shift + T

• In Windows - Ctrl + Shift + T

Ondertitels inschakelen

1. Selecteer tijdens een audio- of videogesprek knop meer opties Meer .

2. Selecteer Ondertitels inschakelen .

Meer informatie over ondertitels gebruiken in Skype .

Sneltoetsen

U kunt snel navigeren door Skype met behulp van sneltoetsen .

Tekengrootte

U kunt de standaard tekengrootte van Skype op het bureaublad en internet instellen.

• Gebruik op de Mac het menu Beeld op de bovenste balk om in en uit te zoomen of terug te keren naar de werkelijke grootte:

• Cmd + + voor inzoomen

• Cmd + - voor uitzoomen

• Cmd + 0 voor werkelijke grootte

• Gebruik in Windows Alt + V om het menu Beeld te openen om in en uit te zoomen en terug te keren naar de werkelijke grootte:

• Ctrl + Shift + = voor inzoomen

• Ctrl + - voor uitzoomen

• Ctrl + 0 voor werkelijke grootte

Oproepen automatisch beantwoorden

U kunt Skype instellen om automatisch oproepen te beantwoorden als u dat wilt. (Niet beschikbaar in Skype voor iPhone, iPad of web). Opmerking: Op Android is deze functie alleen beschikbaar wanneer de Skype-app op de voorgrond staat.

1. Selecteer uw profielafbeelding .

2. Selecteer Knop Instellingen Instellingen .

3. Selecteer Knop Aanroepen tabblad Bellen .

4. Selecteer Geavanceerde .

5. Selecteer Binnenkomende oproepen automatisch beantwoorden .

6. Optioneel kunt u Mijn video automatisch starten als secundaire optie.

Microfoon- en videostatus controleren

Kondig de microfoonstatus aan tijdens een gesprek:

• Op Mac - [Command] + Shift + Option + [M]

• In Windows - CTRL + ALT + M

De status van uw eigen video aankondigen tijdens een oproep:

• Op Mac - [Command] + Shift + Option + [K]

• In Windows - CTRL + SHIFT + ALT + K

Skype gebruiken met ondersteunende technologieën

Skype is ontworpen om met ondersteunende technologieën te werken, inclusief schermlezers die worden geleverd bij Windows en MacOS.

Meer informatie over Windows Verteller instellen .

Meer informatie over Mac VoiceOver instellen .

Opmerking : Skype biedt geen apparatuur aan gebruikers, met inbegrip van apparaten die specifiek zijn bedoeld voor mensen met een beperking.