Wat gebeurt er als ik me afmeld voor zoeken in Skype?

Zoeken in Skype biedt u de mogelijkheid om uw vrienden te vinden en verbinding te maken via Skype.

U kunt zich op elk gewenst moment afmelden voor Zoeken in Skype in uw Privacyinstellingen voor Skype . Als je echter afmeldt voor zoekopdrachten in Skype, voorkom je dat mensen met wie je nog nooit eerder hebt gepraat je kunnen vinden, tenzij je rechtstreeks contact met hen opneemt.

Dingen om in gedachten te houden

• Als iemand je heeft opgeslagen in zijn contacten op zijn apparaat kan hij mogelijk nog steeds contact met je opnemen op Skype.

• Als u zich afmeldt, kunt u nog steeds uw profiel delen en nodig anderen uit om contact met u te maken via Skype.

• Als u uw zichtbaarheidsinstellingen wijzigt in de nieuwste versie van Skype, wordt in oudere versies mogelijk niet meer nauwkeurig weergegeven of u bent afgemeld voor zoeken. Alstublieft bijwerken naar de nieuwste versie van Skype Of naar uw Skype-profiel op het web gaan om de meest nauwkeurige weergave van uw instellingen te krijgen.