De nieuwste versie van Skype is sneller te laden, betrouwbaarder dan ooit en helpt u meer gedaan te krijgen samen met de mensen die het belangrijkst voor u zijn. Het bevat ook functies voor een meer persoonlijke, interactieve ervaring met uw vrienden, familie en collega's.

Startpagina van Skype

A.

Profiel – Uw instellingen openen en aan uw persoonlijke voorkeur aanpassen.

B. Meer – Krijg toegang tot uw instellingen, help en feedback of meld u af bij Skype.

C. Search – Personen, groepen en berichten zoeken.

D. Chats – Vind uw chats en favorieten snel.

E. Oproepen – Voer een-op-een- of groepsgesprekken of gebruik het toetsenblok om een mobiele of vaste lijn te bellen.

F. Contactpersonen – Zoek uw contactpersonen, bekijk wie actief is of nodig personen uit voor Skype.

G. Meldingen – Bijhouden van reacties en @mentions, of ga meteen terug naar een gesprek.

H. Nu vergaderen – Stel direct een samenwerkingsruimte in met vrienden en familie, zelfs als ze niet skype gebruiken.

I. Nieuwe chat – Start een nieuwe groepschat, gemodereerde groep, een-op-een-chat, privégesprek of nieuw sms-bericht.

J. Chats sorteren – Sorteer uw chats op tijd verzonden of ongelezen berichten.

Veelgestelde vragen over Skype

Hoe kan ik een bericht verzenden?
Hoe kan ik bellen, videogesprekken voeren, telefoonnummers bellen en mijn scherm delen?
Hoe kan ik mijn contactpersonen beheren?

Mijn contactpersonen, geschiedenis en tegoeden ontbreken volledig na de upgrade
Controleer op zorg ervoor dat u bent aangemeld bij Skype met dezelfde Skype-referenties die u eerder hebt gebruikt om u aan te melden bij Skype.

Verbeteringen beschikbaar in de nieuwste versie van Skype

De nieuwste versie doet nog altijd alles wat je verwacht van Skype. U kunt chatten, bellen en videobellen zoals u altijd hebt gedaan in Skype. Daarnaast hebben we een aantal verbeteringen toegevoegd:

Meer vreugde in de reis

We willen ervoor zorgen dat u diep contact kunt maken met de mensen die het belangrijkst zijn. U kunt deze functies gebruiken om contact te houden, plezier te hebben en herinneringen te bewaren via Skype:

• Uitgebreide belactiviteiten – Deel uw scherm om uw tijd samen met vrienden, familie en collega's te verrijken.

• Oproepopname en momentopnamen – Mis nooit een herinnering, belangrijke gedachte of beslissing. Met Skype kun je nu gesprekken opnemen en tijdens gesprekken snapshots vastleggen.

• Reacties – Geef eenvoudig aan hoe u zich voelt door te reageren op berichten in gesprekken of tijdens videogesprekken.

Doe meer samen

Sommige mogelijkheden in Skype kunnen u helpen samen te werken en te coördineren met de mensen die voor u het belangrijkst zijn. We hebben ook geprobeerd Skype een flinke boost te geven met nieuwe manieren om je gesprekken te volgen. Je kunt deze functies gebruiken om meer gedaan te krijgen met Skype:

• @mentions – Trek eenvoudig iemands aandacht in een groepschat door het @-symbool te typen, gevolgd door hun naam. Hiermee wordt een melding voor hen geactiveerd.

• Meldingsvenster – Bekijk alle reacties op uw berichten, @mentions in groepsgesprekken en of iemand u op een centrale plaats heeft geciteerd. Klik op de belknop naast uw contactpersonen en chats om het meldingenvenster te starten.

• Foto's, video's en andere bestanden delen – Deel maximaal 300 MB tegelijk door bestanden in een gesprek te slepen en neer te zetten of het type bestand te selecteren dat u in de buurt van het chattekstvak wilt verzenden.

• Mediagalerie chatten – Op zoek naar die link die u een paar weken geleden hebt ontvangen? Snel gedeelde inhoud vinden in de chatgalerie. Klik op Galerie om media, koppelingen en bestanden weer te geven. U kunt zelfs sorteren op type.

Gepersonaliseerde ervaring

De nieuwste versies van Skype bieden je meer controle over de manier waarop Skype wordt weergegeven en hoe je wordt weergegeven voor je contactpersonen op Skype. Je kunt deze functies gebruiken om je Skype-ervaring te personaliseren:

• Aanpasbare thema's – Kies een kleur en thema voor uw Skype-client via uw toepassingsinstellingen.

• Flexibele groepsoproepen – U kunt uw groepsgesprekservaring aanpassen en bepalen wie in de hoofdweergave wordt weergegeven. Sleep simpelweg contactpersonen tussen de hoofdweergave van de oproep en het overlooplint om te selecteren op wie je je wilt concentreren.

Op basis van feedback van klanten geven we voortdurend updates van onze applicatie vrij. Bekijk onze pagina Wat is er nieuw voor de meest recente updates.

Terwijl we verbeteringen blijven toevoegen, willen we uw suggesties en ideeën. Feedback zodat we kunnen samenwerken om nieuwe functies en behoeften te leveren waar u dol op bent.