Met Skype voor makers van inhoud kunt u samenwerken, uw verhaal vertellen en het snel delen met uw publiek , allemaal zonder te investeren in dure apparatuur.

Klaar om te beginnen met livestreamen voor je betrokken fans?

Skype voor inhoudsmakers werkt rechtstreeks binnen NewTek NDI ® en is beschikbaar in Skype voor Windows 7, 8, 8.1, Skype voor Windows 10 en 11 (versie 15) en Mac-gebruikers.

De modus Skype voor makers van inhoud inschakelen voor of tijdens een gesprek:

1. Selecteer uw profielafbeelding en selecteert u Instellingen .

2. Selecteer Bellen en selecteert u Geavanceerde .

3. NDI-gebruik toestaan in- of uitschakelen Op Of Uit .

Veelgestelde vragen en bekende problemen met Skype voor makers van inhoud

Hoe kan ik NDI gebruiken in Skype voor Windows 10 en 11 (versie 15)?

Wanneer u NDI gebruikt in Skype voor Windows 10 en 11 (versie 15), moet de NDI-toepassing worden uitgevoerd op een andere computer dan Skype voor Windows 10 en 11 (versie 15) op hetzelfde netwerk.

Waarom is mijn video geblokkeerd?

Wanneer uw videofeed afloopt, kan deze worden weergegeven alsof uw video is geblokkeerd. Het is niet bevroren - het laatste frame blijft gewoon behouden en dat is wat via NDI wordt verzonden.

Ik heb de modus Voor makers van Skype-inhoud ingeschakeld, waarom wordt deze steeds uitgeschakeld?

Er zijn een aantal redenen waarom de modus Voor makers van Skype-inhoud kan worden uitgeschakeld nadat u deze hebt ingeschakeld:

• Als je de modus Skype voor makers van inhoud uitschakelt tijdens een gesprek, blijft deze instelling de volgende keer dat je deze functie gebruikt uitgeschakeld.

Hoe kan ik NDI-stromen in OBS krijgen?

OBS vereist dat u een extra invoegtoepassing downloaden om een NDI-bron te gebruiken.

Hoe kan ik voorkomen dat de NDI-feeds de grootten in OBS wijzigen?

De Skype NDI wijzigt de resolutie automatisch op basis van de beschikbare netwerkbandbreedte.

Een consistent formaat behouden in OBS:

1. Klik met de rechtermuisknop op de NDI-bron en selecteer Transformeren

2. Selecteer Transformatie bewerken .

3. Wijzig het type begrenzingsvak in Binnengrenzen schalen .