Hoe kan ik audio- en video-instellingen wijzigen in Skype?

Audio-instellingen wijzigen in Skype voor iPhone en iPad:

1. Tik op uw profielafbeelding .

2. Tik Instellingen Tandwielknop Algemene instellingen .

3. Tik Audio en video Audio & Knop Videomicrofoon .

4. Naast Ruisonderdrukking Tik Auto of de huidige optie die is geselecteerd voor Skype-gesprekken. Meer informatie over Ruisonderdrukking op basis van AI .
    U kunt kiezen uit de volgende opties:

• Uit - Ruisonderdrukking is uitgeschakeld.

• Automatisch (standaard) - De Skype-app past het niveau van ruisonderdrukking aan op basis van uw omgeving.

• Lage - Lage niveaus van persistent achtergrondgeluid worden onderdrukt, zoals een computerventilator of airconditioner. U kunt deze instelling echter gebruiken als u de muziek wilt delen die u afspeelt.

• Hoge - Alle achtergrondgeluiden worden onderdrukt, behalve spraak.

Opmerking : Ruisonderdrukking is niet beschikbaar op Skype voor Android.

Audio- en video-instellingen wijzigen in Skype op het bureaublad:

1. Selecteer uw profielafbeelding .

2. Selecteer Instellingen Tandwielknop Algemene instellingen .

3. Selecteer Audio en video Audio & Knop Videomicrofoon .

4. Hier kun je de volgende instellingen voor audio en video aanpassen:

• Camera - Selecteer een andere camera als u er een hebt aangesloten.

• Cameravoorbeeld - Bekijk een voorbeeld van uw camera.

• Achtergrond wijzigen - Uw achtergrond vervagen of aanpassen tijdens een videogesprek in Skype

• Webcaminstellingen - Pas de helderheid, het contrast en meer van uw webcam aan. Deze functie is alleen beschikbaar in Skype voor Windows, Mac en Linux.

• Microfoon - Selecteer een ander microfoonapparaat als u er een hebt aangesloten.

• Microfooninstellingen automatisch aanpassen - Als deze optie is ingeschakeld, wordt het microfoonvolume automatisch ingesteld. Als je deze optie uitschakelt, kun je het volume van je microfoon handmatig aanpassen. (niet beschikbaar in Skype voor Web)

• Ruisonderdrukking - De optie Ruisonderdrukking aanpassen voor Skype-gesprekken. Meer informatie over Ruisonderdrukking op basis van AI .
      U kunt kiezen uit de volgende opties:

• Automatisch (standaard) - De Skype-app past het niveau van ruisonderdrukking aan op basis van uw omgeving.

• Lage - Lage niveaus van persistent achtergrondgeluid worden onderdrukt, zoals een computerventilator of airconditioner. U kunt deze instelling echter gebruiken als u de muziek wilt delen die u afspeelt.

• Hoge - Alle achtergrondgeluiden worden onderdrukt, behalve spraak.

• Uit - Ruisonderdrukking is uitgeschakeld.
        Opmerking : als u deze optie inschakelt, worden meer computerbronnen gebruikt omdat de ruisonderdrukking plaatsvindt op uw apparaat en niet aan de Skype-zijde.

• Sprekers - Selecteer een andere luidspreker als u er een hebt aangesloten.

• Luidsprekervolume - Pas het geluidsvolume van de luidspreker aan. (niet beschikbaar in Skype voor Web)

• Opmerking: De standaardinstelling voor Spreker het volume is ingesteld op maximum (niveau 10) en kan op elk gewenst moment worden aangepast. Met deze instelling wordt het volume van je Skype-beltonen en -oproepen aangepast, los van de volume-instellingen van je apparaat.

• Audio testen - Selecteer deze optie om het huidige luidsprekervolume te testen.

• Demping opheffen voor inkomende oproepen - Kies of u uw binnenkomende oproepen wilt dempen of dempen wilt opheffen door dit in te schakelen Op Of Uit . (niet beschikbaar in Skype voor Web)

• Bellen op een extra apparaat - U kunt inkomende Skype-oproepen instellen op meerdere audioapparaten als u bijvoorbeeld zowel een headset als een luidspreker hebt aangesloten. (niet beschikbaar in Skype voor Web)

• Een gratis testgesprek voeren - U kunt deze functie gebruiken om te controleren of uw geluid en microfoon goed werken in Skype.