Hoe verwijder ik een contactpersoon in Skype?

Skype op Windows, Mac, Linux, Web, Skype voor Windows 10 en 11 (versie 15), Android (6.0+), iPhone en iPad.

Een contactpersoon verwijderen:

1. Vanuit de Contactpersonen tik en houd vast of klik met de rechtermuisknop op de contactpersoon die u wilt verwijderen.

2. Selecteer Contactpersoon verwijderen .

3. Selecteer in het bevestigingsvenster Contactpersoon verwijderen Opnieuw. Nadat u de contactpersoon hebt verwijderd, kunnen ze mogelijk nog steeds uw gedetailleerde profielgegevens zien. Meer informatie over wie uw profiel kan zien in Skype .

Meerdere contactpersonen verwijderen:

1. Vanuit de Contactpersonen houd de Ctrl-toets ingedrukt (de CMD-toets op Mac) en selecteer elk contact dat u wilt verwijderen. Er wordt een vinkje weergegeven naast elke geselecteerde contactpersoon.

2. Wanneer u klaar bent met het selecteren van contactpersonen, klikt u met de rechtermuisknop op een van de contactpersonen die u hebt geselecteerd.

3. Selecteer Contactpersonen verwijderen .

4. Selecteer in het bevestigingsvenster Contactpersonen verwijderen Opnieuw. Nadat u de contactpersonen hebt verwijderd, kunnen ze mogelijk nog steeds uw gedetailleerde profielgegevens zien. Meer informatie over wie uw profiel kan zien in Skype .

Opmerking : het verwijderen van meerdere contactpersonen is niet beschikbaar op Skype voor Android, Skype voor iPhone of Skype voor iPad. Wanneer u een Skype-contactpersoon verwijdert die ook een contactpersoon is van uw apparaat gesynchroniseerd adresboek , worden ze niet verwijderd op uw apparaat, alleen in Skype.

Android 4.0.4 - 5.1

1. Vanuit de Contactpersonen tikt u op de contactpersoon die u wilt verwijderen en houdt u deze ingedrukt.

2. Tik Contactpersoon verwijderen . Tik in het bevestigingsvenster op Verwijderen Opnieuw.