Hoe kan ik de opstart- en sluitopties aanpassen in Skype op het bureaublad?

De opstart- en sluitopties in Skype bieden u de mogelijkheid om aan te passen wat er met Skype gebeurt wanneer u uw computer start of het toepassingsvenster sluit.

Om naar de opstarten en sluiten opties in Skype:

1. Selecteer uw profielafbeelding .

2. Selecteer Tandwielknop Algemene instellingen Instellingen .

3. Selecteer Tandwielknop Algemene instellingen Algemene .

Afhankelijk van uw platform ziet u mogelijk verschillende opties onder Opstarten en sluiten .

Skype voor Windows Desktop, voor Windows 10 en 11 (versie 15) en Linux:

• Skyp automatisch starten e- Start Skype automatisch wanneer u zich aanmeldt.
    Opmerking : Selecteer in Skype voor Windows 10 en 11 (versie 15) Instellingen naar de Opstart-apps Venster.

• Skype op de achtergrond starten - Skype wordt geminimaliseerd in het systeemvak.

• Houd Skype actief bij sluiten - Houd Skype actief na het sluiten van het toepassingsvenster.

Skype voor Mac:

• Houd Skype actief bij sluiten - Houd Skype actief na het sluiten van het toepassingsvenster.

Wil je meer informatie?

Hoe kan ik Skype verwijderen van de taakbalk of dock?

Hoe kan ik ervoor zorgen dat Skype niet meer wordt uitgevoerd in Windows?