Met oproepplanning in Skype kunt u eenvoudig een herinnering instellen voor een één-op-één-gesprek met uw vrienden of familie. U hebt geen gedeelde agenda nodig, omdat de uitnodiging en herinneringen zich binnen Skype bevinden.

Een gesprek plannen:

1. Meld je aan bij Skype.

2. Ga naar een van uw chatberichten.

3. Selecteer de knop Een gesprek plannen Knop Gesprek plannen om aan de slag te gaan. Deze bevindt zich naast de opstelbalk of in uw Invoegtoepassingen Menu:

• Knop Invoegtoepassing in Skype voor mobiel en tablet

• Knop Invoegtoepassing in Skype voor pc

4. In het Een gesprek plannen in het venster kunt u uw oproep een titel geven, een datum en tijd kiezen en een waarschuwing instellen.

5. Selecteer Verzenden en de oproepherinnering wordt verzonden naar uw chat, waar uw contactpersoon vervolgens kan accepteren of weigeren het geplande gesprek.

Belangrijkste functies van skype-gespreksplanning

• Plan een oproep vanuit een willekeurige chatsessie en ontvang een melding wanneer deze wordt geaccepteerd of geweigerd.

• Ontvang push- en in-app-meldingen voor updates voor geplande gesprekken waaraan u bent uitgenodigd. Zorg ervoor dat u Meldingen van geplande oproepen Op Mobiele En Desktop .

• Stel een herinneringsperiode in voor elke oproep en ontvang een melding wanneer een oproep wordt gestart, ongeacht of de app actief is of niet.

• Volg en update geplande oproepen vanuit de herinnering in uw chatsessie.

• Uw geplande gesprekken weergeven in uw Oproepen Tab.