Hoe kan ik live bijschriften & ondertitels inschakelen tijdens een Skype-gesprek?

Met live bijschriften en ondertitels in Skype kunt u de woorden lezen die tijdens een audio- of videogesprek worden uitgesproken. Live bijschriften en ondertitels zijn niet beschikbaar in Skype op Android 4.0.4 - 5.1.

Liveondertiteling en ondertitels inschakelen in Skype:

1. Tijdens een audio- of videogesprek selecteert u de knop onderschrift C aption om liveondertiteling in te schakelen.

2. Selecteer de knop Bijschrift opnieuw, waar u de onderschrift-instellingen kunt aanpassen:

• Language - selecteer om de taal te wijzigen.

• Altijd bijschriften voor dit gesprek weergeven - selecteer of u bijschriften altijd wilt weergeven voor deze chat.

• Alleen bijschriften voor andere deelnemers weergeven - selecteer of u alleen bijschriften voor andere deelnemers wilt krijgen, maar niet voor uzelf.

• Zwevende bijschriften - selecteer om de bijschriften in het midden van het gespreksscherm weer te geven.

• Links weergeven - selecteer om de bijschriften links van het gespreksscherm weer te geven.

• Aan de onderkant weergeven - selecteer om de bijschriften onder het oproepscherm weer te geven.

3. Als u Links weergeven Of Aan de onderkant weergeven geselecteerd, kunt u de geschiedenis van de onderschrift weergeven door door de bijschriften te schuiven tijdens het gesprek.

Opmerking : De gegevens van het audiogesprek worden verwerkt door Microsoft Speech Services om de gesproken taal te transcriberen.

1. Selecteer uw profielafbeelding .

2. Selecteer Knop Instellingen Instellingen .

3. Selecteer Knop Aanroepen tabblad Bellen .

4. Selecteer Ondertitels aanroepen .

5. Inschakelen Ondertitels weergeven voor alle aanroepen . Draai Alleen ondertitels voor andere deelnemers weergeven op als u alleen ondertitels wilt krijgen voor andere deelnemers en niet voor uzelf.

Opmerking : wanneer ondertitels zijn ingeschakeld, werkt de aanraaktoon niet.

1. Tijdens een audio- of videogesprek selecteert u de knop onderschrift Bijschrift Knop.

2. Schakelen Bijschriften inschakelen Uit.

De taal voor alle aanroepen wijzigen:

1. Selecteer uw profielafbeelding .

2. Selecteer Knop Instellingen Instellingen .

3. Selecteer Knop Aanroepen tabblad Bellen .

4. Selecteer Ondertitels aanroepen .

5. Naast Gesproken taal kiest u uw taal in de lijst.

De taal wijzigen tijdens een specifieke aanroep:

1. Selecteer de knop knop onderschrift Bijschrift Knop.

2. Selecteer Language en kies vervolgens uw taal in de lijst.

We ondersteunen de volgende talen:

• Arabisch

• Bulgaars

• Catalaans

• Chinees (vereenvoudigd)

• Chinees (traditioneel)

• Croation

• Engels (Verenigd Koninkrijk)

• Estisch

• Fins

• Engels (Groot-Brittannië)

• Engels (Verenigde Staten)

• Hebreeuws

• Hindi

• Frans (Canada)

• Frans (Frankrijk)

• Duits

• Italiaans

• Japans

• Koreaans

• Kroatisch

• Lets

• Italiaans

• Japans

• Nederlands

• Noors

• Oekraïens

• Pools

• Noors Bokmål

• Portugees (Brazilië)

• Russisch

• Portugees (Portugal)

• Servisch (Latijn)

• Russisch

• Spaans

• Spaans (Mexico)

• Thais

• Spaans (Spanje)

• Tsjechisch

• Turks

• Vereenvoudigd Chinees

• Vietnamees

• Zweeds