U kunt uw scherm delen tijdens een audio- of videogesprek in Skype.

Hoe start ik het delen van mijn scherm tijdens een Skype-gesprek?

Controleer of u zich op de nieuwste versie van Skype en start het delen van het scherm tijdens uw gesprek:

• Op Desktop En Web - Selecteer de knop Knop Beginnen met delen scherm delen en kies vervolgens welk scherm u wilt delen.

• Als u Windows gebruikt, hebt u ook de mogelijkheid om geluid vanaf uw computer te delen.

• Als u Skype voor Mac op macOS 10.15 (Catalina) gebruikt, heeft Skype toegang nodig tot Schermopname in de Mac-systeemvoorkeuren om uw scherm te delen tijdens een gesprek. U ontvangt een Skype-melding die u omstuurt naar Instellingen of u moet Skype toegang verlenen voor schermopname in macOS Catalina-systeemvoorkeuren. Ga naar Mac-systeemvoorkeuren > Beveiliging en privacy > Schermopname en toegang verlenen tot Skype.

• Deelnemers kunnen inzoomen op het gespreksscherm door de zoomknop in Skype Zoom om tot 300% in te zoomen. Ze kunnen klikken en slepen om het ingezoomde scherm te verplaatsen.

• Op Android - Tik op de knop Meer en vervolgens de knop Knop Beginnen met delen scherm delen Knop.

• Op Iphone En Ipad - Tik op de knop knop meer opties Meer en vervolgens de knop Knop Beginnen met delen scherm delen Knop. Selecteer in het bevestigingsvenster Skype Dan Uitzenden starten .

Selecteer de knop Knop Delen stoppen Delen stoppen op een van de Bevestigen dat delen stoppen Of Schakelen tussen scherm of venster . Mogelijk moet u de Meer om de Delen stoppen Optie.

Opmerking : Als u de optie delen niet beschikbaar hebt, controleert u de volgende functievereisten.

Op welke mobiele apparaten wordt Scherm delen in Skype ondersteund?

Scherm delen wordt ondersteund in Android 6.0 en nieuwer. Voor iPhone, iPad en iPod Touch met iOS 12 en nieuwer wordt dit ondersteund op de iPhone 6s, iPad Air 2, iPad Mini 2019, iPod Touch 7e generatie en nieuwere apparaten.

Welke versie van Microsoft Edge en Chrome ondersteunt schermdeling in Skype voor Web?

Waarom wordt mijn webcam uitgeschakeld tijdens het delen van mijn scherm in Skype voor Web in Chrome?

Chrome ondersteunt slechts één uitvoer tegelijkertijd, dus wanneer je je scherm deelt, wordt het videogesprek omgezet in een audiogesprek. Wanneer je klaar bent met het delen van je scherm, kun je je webcam weer inschakelen.

Waarom zie ik geen optie om mijn scherm te delen in Skype?

Als u scherm delen wilt gebruiken, moet u beschikken over de nieuwste versie van Skype .

Hoeveel bandbreedte is vereist voor het delen van mijn scherm in Skype?

De bandbreedtevereisten voor het gebruik van Scherm delen in Skype zijn hetzelfde als de vereisten voor het voeren van een videogesprek in Skype. Meer informatie over hoeveel bandbreedte Skype nodig heeft .