Hoe kan ik mijn achtergrond aanpassen voor Skype-videogesprekken?

Als je wilt dat mensen op jou letten in plaats van op je kamer, kun je je achtergrond tijdens een videogesprek in Skype vervagen of aanpassen.

Hoe kan ik mijn achtergrond vervagen of aanpassen tijdens een videogesprek in Skype voor Windows, Mac, Linux en web?

1. Selecteer tijdens een gesprek de pijl naast de knop videogesprek Video of selecteert u de meer menu Meer Menu.

2. Selecteer Achtergrond kiezen op het bureaublad of Mijn achtergrond vervagen op het web.

3. U kunt Vervagen de kamer waarin u zich momenteel bevindt. Op het bureaublad kunt u een van de vooraf gedefinieerde afbeeldingen kiezen, de dagelijkse Microsoft Bing-afbeelding kiezen, een afbeelding kiezen die u eerder hebt toegevoegd, of Toevoegen Afbeelding om uw achtergrondeffect aan te passen. Als u alle vooraf gedefinieerde afbeeldingscategorieën wilt weergeven, selecteert u de meer menu Meer onder Achtergrondeffect kiezen .

Opmerking : het wordt aanbevolen om afbeeldingen in de liggende stand te gebruiken en de aangepaste afbeelding moet lokaal worden opgeslagen op uw bureaublad.

Hoe kan ik mijn achtergrond vervagen of aanpassen voor alle videogesprekken in Skype voor Windows, Mac en Linux?

1. Selecteer uw profielafbeelding .

2. Selecteer Instellingen en selecteert u Knop Audio en video Audio en video .

3. Onder Achtergrond kiezen U kunt Vervagen de ruimte waarin u zich momenteel bevindt, kiest u de Microsoft Bing Daily Image, kiest u een afbeelding die u eerder hebt toegevoegd, of Toevoegen Afbeelding om uw achtergrondeffect aan te passen. Als u alle vooraf gedefinieerde afbeeldingscategorieën wilt zien, selecteert u de meer menu Meer onder Achtergrondeffect kiezen .

Opmerking : het wordt aanbevolen om afbeeldingen in de liggende stand te gebruiken en de aangepaste afbeelding moet lokaal worden opgeslagen op uw bureaublad.

Hoe kan ik mijn achtergrond vervagen tijdens een videogesprek in Skype voor iPhone, iPad en Android (6.0+)?

1. Tik tijdens een gesprek op de knop meer menu Meer Menu.

2. Schakelen Achtergrondblauw inschakelen Op.

Waarom heb ik niet de optie om mijn video-achtergrond te vervagen of aan te passen in Skype voor Windows, Mac en Linux?

Als je je achtergrond wilt vervagen in Skype, moet de processor van je computer Advanced Vector Extensions 2 (AVX2) ondersteunen. Neem contact op met de fabrikant van je computer voor meer informatie.