Een schermlezer gebruiken om Skype-tegoed te kopen in Skype voor Windows

Inhoud van schermlezer Dit artikel is ook beschikbaar voor:

Skype voor Mac

Skype voor mobiel

Dit artikel is bedoeld voor mensen met een visuele beperking die gebruikmaken van een schermlezerprogramma met Skype en maakt deel uit van de inhoudsset Toegankelijkheid van Skype . Ga naar de startpagina van Skype-ondersteuning voor meer algemene hulp.

Gebruik uw toetsenbord en een schermlezer zoals NVDA om Skype-tegoed te kopen in Skype voor Windows.

Skype-tegoed is een eenvoudige manier om te betalen voor Skype-functies die niet gratis zijn. U kunt deze gebruiken om te bellen naar mobiele telefoons en vaste lijnen en sms-berichten te verzenden. U kunt uw Skype-tegoed ook gebruiken om Skype-producten zoals abonnementen en Skype-nummers te kopen.

Wanneer uw Skype-tegoed is opgebruikt, kunt u gewoon meer kopen, zonder dat u zich hoeft te verbinden tot een maandelijks abonnement. De informatie in dit artikel is bedoeld voor gebruik met de nieuwste versie van Skype. Ga voor meer informatie naar Hoe kan ik Skype bijwerken?

Notities:

Skype-tegoed kopen.

1. Druk in de hoofdweergave van Skype op de Tab-toets totdat u 'Toetsenblok gebruiken' hoort. Druk vervolgens op Enter .

2. Druk op de Tab-toets totdat u 'Skype naar telefoon' hoort en druk vervolgens op Enter .

3. De pagina Skype naar telefoon wordt geopend. Druk herhaaldelijk op de Tab-toets om omlaag te gaan op de pagina. U hoort de beschikbare opties.

Opmerking : als u skypetegoed eerder hebt gekocht, hebt u de optie om automatisch opladen in te schakelen en $ 5,00 tegoed toe te voegen naast de aanbevolen abonnementsopties.

4. Druk op de Tab-toets totdat u 'Doorgaan' hoort voor de gewenste aankoopoptie en druk vervolgens op Enter .

5. Als dit de eerste keer is dat u een Skype-product koopt, wordt de pagina met uw factureringsgegevens geopend in uw browser. Druk op de Tab-toets om door de tekstvelden in het formulier te navigeren en typ de vereiste gegevens.

6. Als u klaar bent, drukt u op de Tab-toets totdat u 'Opslaan' hoort en drukt u vervolgens op Enter.

7. De pagina Uw bestelling en betalen controleren wordt geopend. Druk op de Tab-toets totdat u de gewenste betalingswijze hoort en druk vervolgens op Enter .

8. Druk op de Tab-toets om door de tekstvelden voor de geselecteerde betalingswijze te navigeren en typ de vereiste informatie.

9. Als u klaar bent, drukt u op de Tab-toets totdat u 'Nu betalen' hoort en drukt u op Enter .

Technische ondersteuning voor klanten met een beperking

Microsoft wil al onze klanten de best mogelijke ervaring bieden. Als u een beperking hebt of als u vragen hebt met betrekking tot toegankelijkheid, neemt u contact op met de Microsoft Disability Answer Desk voor technische hulp. Het ondersteuningsteam van Disability Answer Desk is getraind in het gebruik van veel populaire ondersteunende technologieën en kan hulp bieden in de Engelse, Spaanse, Franse en Amerikaanse gebarentaal. Ga naar de Microsoft Disability Answer Desk-site voor meer informatie over de contactgegevens voor uw regio.

Als u een overheids-, commerciële of zakelijke gebruiker bent, neemt u contact op met de Enterprise Disability Answer Desk .