Wat is Nu vergaderen en hoe gebruik ik dit in Skype?

Met Nu vergaderen in Skype kunt u eenvoudig een samenwerkingsruimte instellen en zowel Skype-contactpersonen als vrienden of familie die niet op Skype zitten uitnodigen. Deelnemers kunnen vervolgens eenvoudig deelnemen aan vergaderingen, ongeacht of ze een account hebben of niet.

Hoe kan ik een nu vergadergesprek maken in Skype?
Het starten van uw gesprek is net zo eenvoudig als aanmelden bij Skype en het selecteren van de Nu vergaderen Knop Gesprek starten Knop. Van daaruit hebt u de optie om Een vergadering hosten Of Deelnemen aan een vergadering . Als host kunt u Geef uw vergadering een naam en voeg een persoonlijke titel van vergadering . Vervolgens krijgt u een koppeling naar de vergadering en de optie om Skype-contactpersonen toevoegen . Als u klaar bent, selecteert u de Vergadering starten Knop. U kunt ook een videogesprek maken rechtstreeks vanaf het web .

Opmerking : als u in Skype voor pc van gedachten verandert over het maken van een nieuwe Vergaderen-vergadering, kunt u de Verlaten om de nieuwe vergadering te annuleren.
Vergaderen nu vergadering maken voor desktop en mobiel

Geef uw Vergader nu-gesprek een naam; Hoe kan ik mijn gesprek personaliseren?
U kunt de vergadering een naam noemen in de Typ de naam van een vergadering en werk de avatar van de vergadering bij met een Nu vergaderen knop, een Emoticon A Sticker of upload een foto. Als u een Nu vergaderen of Emoticon , kunt u ook een andere achtergrondkleur kiezen. Selecteer het vinkje om uw keuze te bevestigen. Als u begint met het typen van een oproepnaam, kunt u kiezen uit een lijst met voorgestelde titels of er helemaal zelf iets van maken. Nadat u klaar bent, selecteert u het vinkje opnieuw en kunt u uw oproep starten.

Hoe kan ik deelnemen aan een gesprek met mijn Uitnodiging nu vergaderen?
U kunt onze unieke Koppeling Nu vergaderen om deel te nemen aan een gesprek in Skype door de Nu vergaderen en plakt u de koppeling of code in de Koppeling of code voor vergadering en selecteert u Join . Bovendien kunt u de koppeling Nu vergaderen plakken in het zoekveld in Skype om snel deel te nemen aan uw vergadering. Met de koppeling Nu vergaderen wordt ook uw geïnstalleerde Skype-app op elk apparaat geopend. Zelfs als u niet bent aangemeld, kunt u als gast deelnemen aan de oproep of chat. Als Skype niet op uw computer is geïnstalleerd, wordt Skype voor u geopend op het web. Onze ondersteunde browsers voor Nu vergaderen zijn Microsoft Edge, de nieuwste versie van Chrome en Safari. U kunt Skype installeren op uw apparaat ook.

Vergader nu deelnemen aan vergadering op desktop en mobiel Als u geen toegang tot uw microfoon en camera kunt of wilt toestaan, kunt u ook deelnemen aan een gesprek om te luisteren (met behulp van Skype voor Web alleen). Selecteer de koppeling Nu vergaderen en selecteer vervolgens Blok Of Niet toestaan als Skype vraagt om toestemming voor het gebruik van uw camera en microfoon. Selecteer vervolgens de knop Doorgaan zonder audio- of videoknop om deel te nemen aan het gesprek. Houd er rekening mee dat de andere deelnemers u niet horen of uw video zien, maar u wordt wel weergegeven in de lijst met deelnemers en kunt chatten.

Hoe kan ik beperken wie kan deelnemen aan mijn Vergadering nu vergaderen?
Wanneer u een Vergaderen nu vergaderen maakt, kan standaard iedereen met een koppeling naar die vergadering deelnemen aan de chat of het gesprek. Als u liever de toegang tot uw vergadering wilt beperken, kunt u Deelname via koppeling toestaan . Als deze optie is uitgeschakeld, kunnen deelnemers niet deelnemen aan uw vergadering, tenzij ze handmatig worden toegevoegd. U kunt Deelname via koppeling toestaan in- of uitschakelen vanuit het vergaderingsprofiel door de naam van de vergadering boven aan de chat of in de chat te selecteren Koppeling delen tijdens een gesprek.

Wat kan ik doen tijdens een Nu vergadergesprek?

Besturingselementen voor vergaderen aanroepen Tijdens een gesprek kunt u het volgende doen:
A - Open recente chats.
B - Schakelen tussen weergaven.
C - Deelnemers weergeven die momenteel aan het gesprek deelnemen.
D - Deel de koppeling Nu vergaderen of draai Deelname via koppeling toestaan uit of aan.
E - Begin met het opnemen van het gesprek.
F - Volledige lijst met deelnemers weergeven.
G - De microfoon dempen of dempen opheffen.
H - Video in- of uitschakelen.
I - Beëindig het gesprek.
J - Open het gesprek.
K - Een reactie op de oproep verzenden.
L -Bekijken Meer Opties.

Kan ik na het gesprek nog steeds toegang krijgen tot de Chat nu vergaderen?
De koppeling Nu vergaderen is toegankelijk wanneer u deze nodig hebt. We bewaren je gespreksopnamen 30 dagen lang, en in de chat gedeelde media nog langer. Nu vergaderen in Skype is ideaal voor uw telefonische vergaderingen, webinars of werkinterviews.

Wat is het verschil tussen nu vergaderen en groepschats?

• Nu vergaderen chats kunnen snel worden ingesteld en met anderen worden gedeeld in twee eenvoudige stappen. Alle nieuwe Nu vergaderen-chats hebben echter in eerste instantie dezelfde titel en profielfoto. Selecteer de knop Chatheader in uw vergadering en selecteert u de Bewerken Knop Tekst bewerken om de naam ervan te wijzigen en een profielafbeelding toe te voegen.

• Groepschats worden vanaf het begin aangepast omdat een groepsnaam is vereist en u eerst deelnemers selecteert voordat u deze maakt.

Hoe kan ik Nu vergaderen gebruiken vanuit mijn Windows 10 taakbalk of Outlook.com?
Meer informatie over Skype's Nu vergaderen gebruiken vanuit uw Windows 10 taakbalk of Outlook.com .

Wilt u meer weten?
Skype proberen zonder een Skype-account
Hoe kan ik Skype installeren?
Hoe kan ik nieuwe contactpersonen vinden in Skype?
Hoe kan ik een chatbericht verzenden?
Hoe kan ik mijn Skype-instellingen wijzigen?