Hoe koop ik Skype-tegoed in Skype Manager™?

Het is eenvoudig om Skype-tegoed te kopen in Skype Manager . U kunt betalen voor Skype-tegoed met een creditcard, PayPal, Sofort banking en nog veel meer.

Zodra u skypetegoed hebt gekocht, kunt u wijs deze toe aan uw leden .

Belangrijk: Wanneer je Skype Manager instelt, is er een limiet aan het maximale bedrag aan Skype-tegoed dat je kunt kopen, wat afhangt van de betalingswijze die je gebruikt en hoeveel Skype-tegoed je al hebt aangeschaft in een bepaalde maand. Er is ook een beperkt aantal betalingswijzen beschikbaar.

Je koopt als volgt een Skype-tegoed:

1. Aanmelden bij Skype Manager .

2. Klik Tegoed kopen vanuit uw Skype Manager Dashboard.

3. Als dit de eerste keer is dat u Skype-tegoed voor uw Skype Manager hebt gekocht, selecteert u uw betalingswijze en klikt u op Volgende .

4. Selecteer hoeveel Skype-tegoed je wilt kopen.

Lijst met skypetegoedbedragen

5. Als je Skype-tegoed koopt met een creditcard of PayPal, schakel je Auto-opladen in of uit.

Met Automatisch opladen kunt u uw account automatisch opladen wanneer uw Skype-tegoedsaldo onder een bepaald bedrag komt. Dit doet u door de Automatisch opladen inschakelen wanneer ik te weinig tegoed heb Vak. Optie voor automatisch opladen

6. Klik Blijven .

7. Controleer uw betalingswijze en klik op Nu betalen . Er wordt een bevestiging van je aankoop weergegeven.

Meer informatie informatie over het wijzigen van de instellingen voor automatisch opladen.

Meer informatie informatie over het weergeven van uw aankoopgeschiedenis en het downloaden van facturen.