Waar kan ik Skypetegoed voor gebruiken?

Skype-tegoed is een handige en eenvoudige manier om te betalen voor Skype-functies die niet gratis zijn. U kunt het gebruiken om te bellen naar mobiele en vaste lijnen En sms-berichten verzenden , allemaal op De lage tarieven van Skype .

Belangrijk: Als u in India bent en uw automatische betaling mislukt, kan dit worden veroorzaakt door nieuwe regelgeving die van kracht is op 1 oktober 2021. Meer informatie over wat deze wijziging voor u betekent .

Skype-tegoed gebruiken om te kopen Abonnementen En Skype-nummers .*
Start het aankoopproces van een abonnement of Skype-nummer en volg de instructies. Wanneer u een betalingswijze moet kiezen, selecteert u de optie Skype-tegoed. Rond de aankoop af en het totaalbedrag wordt van uw Skypetegoed afgeschreven.

Skype-tegoed als cadeau kopen of Skype-tegoed verzenden .
Verzend skypetegoed vanuit uw account naar vrienden of familie met behulp van onze Koppeling Tegoed verzenden .

Automatisch opladen voor Skype-tegoed inschakelen .
Dit betekent dat we u bijwerken wanneer uw saldo onder $ 2 komt. U kunt deze functie gebruiken door naar onze Koppeling voor automatisch opladen op het web of Skype naar telefoon in de Skype-app. Meer informatie over Automatisch opladen .

* U kunt uw Skypetegoed niet gebruiken om Skype-producten in Japan te kopen.
** Bovendien kunt u uw Skype-tegoed niet gebruiken om Nieuw-Zeelandse Skype-nummers te kopen.