Help Windows Desktop

Wordt de oude Skype-knop nog steeds ondersteund?

De oude Skype-knop waarop uw Skype-status wordt weergeven, wordt niet langer ondersteund. Als u een website of blog hebt, kunt u de knop contact opnemen toevoegen om anderen met één klik met u te laten bellen of chatten.

Was dit een nuttig artikel?

Ja Nee

Laat ons weten waarom wij u vandaag niet konden helpen

Belangrijk : Voer geen persoonlijke gegevens (zoals uw Skypenaam, e-mailadres, Microsoft-account, wachtwoord, echte naam of telefoonnummer) in het veld hierboven in.

Vraag het de community

Bekijk wat er wordt gezegd over "Beveiliging en geblokkeerde accounts" in de Skype-community.

Doe mee met het gesprek

Hebt u meer hulp nodig? Het ondersteuningsteam helpt je graag. Stel hier je vraag