Wat is Auto-opladenin Skype en hoe werkt het?

Automatisch opladen voegt toe Skype-tegoed naar uw Skype of Skype Manager saldo wanneer het onder een bepaald bedrag valt.

Automatisch opladen in- of uitschakelen:

Skype via het web

Gebruiken deze koppeling vanaf elk platform of apparaat om rechtstreeks toegang te krijgen tot uw instellingen voor automatisch opladen, wordt u mogelijk gevraagd u aan te melden. Selecteer Skypetegoed kopen , kiest u het tegoed dat u wilt toevoegen en controleert u Automatisch opladen inschakelen wanneer ik te weinig tegoed heb . Selecteer Blijven en voer uw betalingsgegevens in.
Opmerking : In Skype (versie 8) op Windows, Mac, Linux en Android kunt u Automatisch opladen in- of uitschakelen Profiel > Skype naar telefoon > wisselknop Op Of Uit .

Skype Manager

Gebruiken deze koppeling om u aan te melden vanaf elk platform of apparaat. Selecteer Skypetegoed kopen , kiest u het tegoed dat u wilt toevoegen en controleert u Bespaar in de toekomst tijd met Automatisch opladen . Selecteer Blijven en voer uw betalingsgegevens in.

Automatisch opladen is beschikbaar met PayPal, Skrill (Moneybookers) of creditcardbetalingen.