Ik heb een probleem met sms-berichten in Skype...

Als u een sms-bericht wilt verzenden, moet u eerst een beetje Skype-tegoed . Vervolgens kunt u een sms-bericht verzenden naar een contactpersoon, een telefoonnummer of naar meerdere personen tegelijkertijd.

Weet u niet zeker hoe u sms-berichten kunt verzenden vanuit Skype? Uitchecken deze handige handleiding .

Meer informatie over de sms-berichtentarieven in Skype.

Als u problemen ondervindt met het verzenden van een sms-bericht, raadpleegt u de volgende tabel:

Probleem

Oplossing

Ik kan geen sms-berichten ontvangen in Skype.

Op dit moment kunt u alleen sms-berichten ontvangen als u een Amerikaans Skype-nummer hebt. Meer informatie over het ontvangen van sms-berichten in Skype .

Mijn sms zegt dat het is verzonden, maar mijn vriend heeft het niet ontvangen.

Nadat u uw sms-bericht hebt verzonden, wordt de bezorgingsstatus links van het berichtvak grijs weergegeven.

Wanneer de status 'bezorgd' is, betekent dit dat het bericht de telefoon van de geadresseerde heeft bereikt.

Als de status 'verzonden' is, betekent dit dat het bericht naar het netwerk is verzonden, maar nog niet is bezorgd.

Skype blijft 24 uur proberen een verzonden bericht af te leveren. Als we het bericht niet kunnen verzenden, worden de sms-berichtenkosten automatisch terugbetaald op uw saldo.

Mijn sms zegt dat het is bezorgd, maar mijn vriend heeft het niet ontvangen.

Helaas kunnen we niet altijd garanderen dat het juiste bezorgingsbericht wordt weergegeven in Skype. Bezorgingsrapporten voor sms-berichten worden meestal uitgegeven door de netwerkoperator van de ontvanger en vervolgens doorgestuurd naar Skype, zodat we geen middelen hebben om de geldigheid te controleren van de bezorgingsrapporten die we ontvangen.

Vanwege de technische bijzonderheden van de Amerikaanse markt, kunnen onjuiste bezorgingsstatusberichten vaker voorkomen bij het verzenden van sms-sms-berichten naar Amerikaanse mobiele telefoons.

Er is een fout opgetreden nadat ik een sms-bericht heb verzonden.

Als een van deze foutberichten naast het berichtvak wordt weergegeven, kunt u dit als volgt oplossen:

• Fout 'Dit bericht opnieuw verzenden': er is een bezorgingsfout opgetreden. Klik Dit bericht opnieuw verzenden om het bericht opnieuw te verzenden.

• Fout 'Onvoldoende tegoed': u hebt niet genoeg Skype-tegoed om het sms-bericht te verzenden. U moet skypetegoed kopen en het bericht vervolgens opnieuw verzenden.

• Fout 'Nummer onjuist': er is iets mis met het nummer, zoals een onjuiste landcode of de telefoon is niet ingeschakeld voor tekst. Controleer het nummer en kies opnieuw.

Als u een sms-bericht verzendt naar iemand in de VS, ondersteunen alleen de volgende providers het ontvangen van sms-berichten via Skype: Alltel, ATandT, Cellular One Dobson, Cellular South, Centennial, Cincinnati Bell, Nextel, Ntelos, Sprint, T-Mobile, Unicel, U.S. Cellular®, Verizon Wireless, Virgin Mobile USA.

Naast de gebruikelijke redenen kunnen mislukte berichtenbezorging ook worden veroorzaakt door de nieuwe beperkingen voor het verzenden van sms-berichten naar Amerikaanse nummers. Zorg ervoor dat u voldoet aan de meest recente vereisten, waaronder het instellen van een Amerikaans Skype-nummer als uw nummer van de beller als u amerikaanse nummers probeert te sms'en. Restituties: Gebruikers die in rekening zijn gebracht voor sms-berichten die niet zijn bezorgd vanwege dit blok, ontvangen restituties.

Ik heb een sms-bericht naar mijn vriend gestuurd, maar ze kunnen niet reageren.

Wanneer u een sms-bericht verzendt vanuit Skype, ziet de geadresseerde de eerste 11 tekens van uw Skype-naam en kan deze uw sms-bericht niet beantwoorden.

Om dit op te lossen, moet u de afzender-id wijzigen zodat uw mobiele nummer wordt weergegeven in plaats van uw Skype-naam. De ontvanger kan vervolgens reageren op je sms-bericht en zijn of haar antwoord wordt naar je mobiel verzonden (niet naar Skype).

Mijn vrienden kunnen geen sms-berichten verzenden naar mijn Skype-nummer.

Momenteel is het niet mogelijk om sms-berichten te verzenden naar Skype-nummers. Uw vrienden kunnen u bereiken via sms-berichten op elk mobiel of sms-nummer.

Ik heb een ongewenst sms-bericht ontvangen van een van de volgende nummers:

• 678910

• 20757

• 447507319741

Als u geen sms-berichten meer wilt ontvangen van de volgende nummers: 678910, 20757, 447507319741; stuur gewoon het sms-bericht 'STOP' naar het nummer waarvan u het bericht hebt ontvangen.*

Als u hulp nodig hebt, sms 'HELP' naar het nummer waar u het ongewenste sms-bericht van hebt ontvangen.*

*Standaardtarieven voor berichten kunnen van toepassing zijn.

Voor meer hulp bij dit probleem kunt u ook onze Pagina Ondersteuningsaanvraag .

Ik ontvang ongewenste sms-berichten van iemand via Skype.

Als u zich wilt afmelden voor het ontvangen van sms-berichten van Skype, sms het woord 'STOP' naar 75973. Dit voorkomt dat alle sms-berichten die worden verzonden door iedereen die Skype gebruikt, naar uw mobiele telefoon worden verzonden. Helaas is het niet mogelijk om te stoppen met het ontvangen van sms-berichten van specifieke personen.

Als u hulp nodig hebt, sms 'HELP' naar 75973.