Skype Help

    Skype voor Web
    • Wat zijn Mojis?

      Mojis zijn korte video clips die kunt u expressies gebruiken in je berichten – voor die momenten waarop woorden of emoticons alleen niet genoeg. We hebt, omdat...

    • Wegwijs worden in Skype voor Web en Outlook.com

      Skype voor Web is nu beschikbaar voor alle gebruikers in alle landen. Als u hier bent omdat u op Skype voor Web zit: bedankt voor uw hulp bij het testen van ons...

    Geen alarmnummers met Skype
    Skype is geen vervanging voor je telefoon en kan niet worden gebruikt voor het bellen van alarmnummers.