Skype Help

    Skype voor Web
    • Wegwijs worden in Skype voor Web en Outlook.com

      Skype voor Web is nu beschikbaar voor alle gebruikers in alle landen. Als u hier bent omdat u op Skype voor Web zit: bedankt voor uw hulp bij het testen van ons...

    • Wat zijn Mojis?

      Mojis zijn korte video clips die kunt u expressies gebruiken in je berichten – voor die momenten waarop woorden of emoticons alleen niet genoeg. We hebt, omdat...

    Geen alarmnummers met Skype
    Skype is geen vervanging voor je telefoon en kan niet worden gebruikt voor het bellen van alarmnummers.