Skype Help

    De nieuwe Skype voor Windows, Mac en Linux
    • Wat is ondersteuning met Live chat?

      Met Live chat kunt u chatberichten gebruiken om via onze website contact op te nemen met ons klantenserviceteam. Als u een Skype-klant bent, kunt u als volgt...

    • Problemen met Skype-abonnementen oplossen

      Controleer de volgende abonnementgegevens om te zien waarom uw abonnement niet werkt voor u: Controleer het nummer dat u belt.Controleer of u het nummer...

    Geen alarmnummers met Skype
    Skype is geen vervanging voor je telefoon en kan niet worden gebruikt voor het bellen van alarmnummers.