Skype Help

    Skype voor Windows 10
    • Hoe annuleer ik mijn Skype-nummer

      U kunt uw Skype-nummer abonnement op elk gewenst moment annuleren. Annuleren van uw Skype-nummer: Uw btw-factuur downloaden: Klik in de sectie van de functies...

    • Waarom word ik niet gebeld op mijn Skype-nummer?

      U kunt alleen worden gebeld als uw computer is ingeschakeld en Skype wordt uitgevoerd. Als u niet bent aangemeld bij Skype, hoort de beller een ingesprektoon of...

    Geen alarmnummers met Skype
    Skype is geen vervanging voor je telefoon en kan niet worden gebruikt voor het bellen van alarmnummers.