Skype-status:

Normale werking
Ondervindt u problemen met Skype? Help ons onze services te verbeteren en vertel ons meer hierover.
Gesprekken naar vaste en mobiele nummers
Gesprekken van Skype naar gewone telefoonnummers, zowel mobiele als vaste nummers.
Normaal
Beperkt
Onderbreking
Contactpersonenbeheer
Contactpersonenbeheer omvat uw lijst met contactpersonen en de gegevens van uw contactpersonen.
Normaal
Beperkt
Onderbreking
Chatberichten
Chatberichten worden verzonden tussen twee of meer gebruikers van Skype.
Normaal
Beperkt
Onderbreking
Delen van media
Het delen van media heeft betrekking op alle afbeeldingen en andere bestanden die worden gedeeld via Skype.
Normaal
Beperkt
Onderbreking
Betalingssystemen
Wanneer u Skype-tegoed of een abonnement koopt, wordt uw betaling veilig verwerkt door de betalingssystemen van Skype.
Normaal
Beperkt
Onderbreking
Skype-naar-Skype-gesprekken
Skype-naar-Skype-gesprekken omvatten spraak- of video-oproepen tussen twee of meer gebruikers van Skype.
Normaal
Beperkt
Onderbreking
Zoeken
De zoekfunctie in Skype wordt gebruikt om te zoeken naar contactpersonen, groepen, bots en chatberichten.
Normaal
Beperkt
Onderbreking
Aanmelden bij Skype
Om Skype te gebruiken op een apparaat, moet u zich aanmelden met een Skype- of Microsoft-account.
Normaal
Beperkt
Onderbreking
Sms
Sms-berichten zijn tekstberichten die met Skype worden verzonden naar mobiele telefoons.
Normaal
Beperkt
Onderbreking
Skype-nummer
Een Skype-nummer is een telefoonnummer waarop uw contactpersonen u kunnen bellen en u via Skype oproepen kunt beantwoorden.
Normaal
Beperkt
Onderbreking