Doorgaan naar incidentgegevens
Skype-status: Normale werking

Beperkte service voor Aanmelden bij Skype van invloed op meerdere producten

Status
Opgelost
Het incident is opgelost en de normale werking is hervat.
Bijgewerkt:
2/21/2019 7:33:34 PM door Brandon
Begintijd:
2/20/2019 12:55:00 AM
Betrokken services: Aanmelden bij Skype
Betrokken producten: De nieuwe Skype voor Android en iPhone, De nieuwe Skype voor Windows, Mac en Linux
Beschrijving
Bij sommige gebruikers kunnen problemen optreden wanneer ze zich aanmelden bij Skype. Mogelijk worden foutberichten weergegeven over verbindingsproblemen of onjuiste referenties.
Extra informatie
Impact is isolated to Insiders and the Universal Windows Platform (UWP) versions.