Doorgaan naar incidentgegevens
Skype-status: Normale werking

Beperkte service voor Chatberichten van invloed op meerdere producten

Status
Opgelost
Het incident is opgelost en de normale werking is hervat.
Bijgewerkt:
2/28/2019 10:16:07 PM door Brandon
Begintijd:
2/27/2019 10:30:47 PM
Eindtijd:
2/28/2019 10:00:12 PM
Betrokken services: Chatberichten
Betrokken producten: Skype voor Android, Skype voor iPad, Skype voor iPhone, Skype voor Linux, Skype Lite, Skype voor Mac, Skype voor Windows 10, Skype voor Web, Skype voor Windows-bureaublad, Skype voor Xbox One
Beschrijving
Bij sommige gebruikers kunnen problemen optreden met chatberichten. Mogelijk zijn er vertragingen bij het verzenden of synchroniseren van berichten.
Extra informatie
Some instant messages may fail when messages contain a URL.