Doorgaan naar incidentgegevens
Skype-status: Normale werking

Beperkte service voor meerdere services van invloed op meerdere producten in meerdere regio's of landen

Status
Opgelost
Het incident is opgelost en de normale werking is hervat.
Bijgewerkt:
2/7/2020 2:29:55 PM door Salman
Begintijd:
2/7/2020 11:05:00 AM
Eindtijd:
2/7/2020 1:28:00 PM
Betrokken services: Gesprekken naar vaste en mobiele nummers, Chatberichten, Skype-naar-Skype-gesprekken
Betrokken producten: Skype voor Windows 10, Skype voor Web, Skype voor Windows-bureaublad
Betrokken landen of regio's: Afrika, Australië/Stille Oceaan, Canada, Europa, India, Midden-Oosten, Noord-Amerika/Centraal-Amerika/Caribisch gebied, Zuid-Amerika, Verenigd Koninkrijk, Kleine afgelegen eilanden van de Verenigde Staten, Verenigde Staten
Beschrijving
Bij sommige gebruikers kunnen problemen optreden als ze met Skype bellen naar mobiele of vaste nummers. Gesprekken kunnen onverwacht worden afgebroken.
Bij sommige gebruikers kunnen problemen optreden met chatberichten. Mogelijk zijn er vertragingen bij het verzenden of synchroniseren van berichten.
Bij sommige gebruikers kunnen problemen optreden wanneer ze hun contactpersonen via Skype bellen. Oproepen worden mogelijk onverwacht afgebroken.