Doorgaan naar incidentgegevens
Skype-status: Normale werking

Beperkte service voor meerdere services van invloed op meerdere producten in meerdere regio's of landen

Status
Opgelost
Het incident is opgelost en de normale werking is hervat.
Bijgewerkt:
1/13/2021 2:17:27 PM door Salman
Begintijd:
1/13/2021 1:10:22 PM
Eindtijd:
1/13/2021 2:25:31 PM
Betrokken services: Gesprekken naar vaste en mobiele nummers, Contactpersonenbeheer, Chatberichten, Delen van media, Betalingssystemen, Skype-naar-Skype-gesprekken, Zoeken, Aanmelden bij Skype, Sms, Skype-nummer
Betrokken producten: Skype voor Android, Skype voor iPad, Skype voor iPhone, Skype voor Linux, Skype Lite, Skype voor Mac, Professioneel Skype-account, De nieuwe Skype voor Android en iPhone, De nieuwe Skype voor Windows, Mac en Linux, Skype voor Windows 10, Skype voor Web, Skype voor Windows-bureaublad, Skype voor Xbox One
Betrokken landen of regio's: Afghanistan, Afrika, Albanië, Algerije, Amerikaans-Samoa, Andorra, Angola, Anguilla, Antarctica, Antigua en Barbuda, Argentinië, Armenië, Aruba, Azië, Australië, Australië/Stille Oceaan, Oostenrijk, Azerbeidzjan, Bahama’s, Bahrein, Bangladesh, Barbados, Belarus, België, Belize, Benin, Bermuda, Bhutan, Bolivia, Bosnië en Herzegovina, Brits Indische Oceaanterritorium, Brunei, Cambodja, Kameroen, Centraal-Afrikaanse Republiek, Europa, India, Midden-Oosten, Noord-Amerika/Centraal-Amerika/Caribisch gebied, Zuid-Afrika, Zuid-Amerika, South Georgia en de South Sandwich-eilanden, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten
Beschrijving
Bij sommige gebruikers kunnen problemen optreden als ze met Skype bellen naar mobiele of vaste nummers. Gesprekken kunnen onverwacht worden afgebroken.
Bij sommige gebruikers kunnen problemen optreden voor hun lijst met contactpersonen. Contactpersonen worden als offline weergegeven hoewel ze online zijn en profielen van contactpersonen kunnen onnauwkeurigheden bevatten.
Bij sommige gebruikers kunnen problemen optreden met chatberichten. Mogelijk zijn er vertragingen bij het verzenden of synchroniseren van berichten.
Bij sommige gebruikers kunnen problemen optreden tijdens het delen van media (afbeeldingen of bestanden) via Skype. Media worden mogelijk met vertraging of helemaal niet verzonden.
Bij sommige gebruikers kunnen problemen optreden wanneer ze Skype-tegoed of abonnementen proberen te kopen. De problemen kunnen beperkt zijn tot alleen bepaalde betalingsmethoden.
Bij sommige gebruikers kunnen problemen optreden wanneer ze hun contactpersonen via Skype bellen. Oproepen worden mogelijk onverwacht afgebroken.
Bij sommige gebruikers kunnen problemen optreden wanneer ze de zoekfunctie van Skype gebruiken. De zoekfunctie werkt mogelijk traag en kan onnauwkeurige zoekresultaten bevatten.
Bij sommige gebruikers kunnen problemen optreden wanneer ze zich aanmelden bij Skype. Mogelijk worden foutberichten weergegeven over verbindingsproblemen of onjuiste referenties.
Bij sommige gebruikers kunnen problemen optreden wanneer ze sms-berichten verzenden met Skype. Er kunnen vertragingen optreden bij het verzenden of berichten worden mogelijk helemaal niet bezorgd.
Bij sommige gebruikers kunnen problemen optreden wanneer ze oproepen ontvangen op hun Skype-nummers. Er worden mogelijk geen gesprekken tot stand gebracht of oproepen kunnen onverwacht worden afgebroken.