Doorgaan naar incidentgegevens
Skype-status: Normale werking

Beperkte service voor Aanmelden bij Skype van invloed op De nieuwe Skype voor Windows, Mac en Linux

Status
Opgelost
Het incident is opgelost en de normale werking is hervat.
Bijgewerkt:
11/14/2017 9:52:37 AM door Leonas
Begintijd:
11/8/2017 8:35:00 PM
Eindtijd:
11/14/2017 6:00:00 PM
Betrokken services: Aanmelden bij Skype
Betrokken producten: De nieuwe Skype voor Windows, Mac en Linux
Beschrijving
Bij sommige gebruikers kunnen problemen optreden wanneer ze zich aanmelden bij Skype. Mogelijk worden foutberichten weergegeven over verbindingsproblemen of onjuiste referenties.
Extra informatie
Some customers reported a crash when trying to launch the new Skype on Windows. A fix has been released for Skype on Windows. Please follow this link to get the latest version with contains a fix for the crash: https://skype.com/get-skype