Doorgaan naar incidentgegevens
Skype-status: Normale werking

Beperkte service voor Skype-nummer in Verenigd Koninkrijk

Status
Opgelost
Het incident is opgelost en de normale werking is hervat.
Bijgewerkt:
12/1/2017 8:31:06 PM door Jagadish
Begintijd:
12/1/2017 3:30:00 PM
Eindtijd:
12/1/2017 9:53:00 PM
Betrokken services: Skype-nummer
Betrokken landen of regio's: Verenigd Koninkrijk
Beschrijving
Bij sommige gebruikers kunnen problemen optreden wanneer ze oproepen ontvangen op hun Skype-nummers. Er worden mogelijk geen gesprekken tot stand gebracht of oproepen kunnen onverwacht worden afgebroken.
Extra informatie
An issue with Public Switched Telephone network partner is causing calls to UK based Skype numbers to drop after ringing once. We apologize for the inconvenience, we have worked with our partner and have resolved it.