Doorgaan naar incidentgegevens
Skype-status: Normale werking

Beperkte service voor meerdere services van invloed op meerdere producten

Status
Opgelost
Het incident is opgelost en de normale werking is hervat.
Bijgewerkt:
5/31/2018 3:20:00 PM door Karl
Begintijd:
5/31/2018 1:20:00 PM
Eindtijd:
5/31/2018 7:03:24 PM
Betrokken services: Chatberichten, Delen van media, Aanmelden bij Skype
Betrokken producten: De nieuwe Skype voor Android en iPhone, De nieuwe Skype voor Windows, Mac en Linux
Beschrijving
Bij sommige gebruikers kunnen problemen optreden met chatberichten. Mogelijk zijn er vertragingen bij het verzenden of synchroniseren van berichten.
Bij sommige gebruikers kunnen problemen optreden tijdens het delen van media (afbeeldingen of bestanden) via Skype. Media worden mogelijk met vertraging of helemaal niet verzonden.
Bij sommige gebruikers kunnen problemen optreden wanneer ze zich aanmelden bij Skype. Mogelijk worden foutberichten weergegeven over verbindingsproblemen of onjuiste referenties.