Hvordan rapporterer jeg misbruk av en person i Skype?

Tilbake til søkeresultater

Når du får varsel om å legge til en kontakt, kan du legge til, ignorere eller blokkere personen. Hvis du velger å blokkere vedkommende, får du et ekstra alternativ for å rapportere den blokkerte brukeren til Skype.

Fremgangsmåten for blokkering og rapportering varierer etter Skype-versjon. Velg ett av følgende alternativer:

Skype-navnet til den blokkerte personen lagres av oss når de rapporteres for misbruk, men innholdet, som direktemeldinger eller selve kontaktforespørselen, lagres ikke.