Hvordan rapporterer jeg misbruk på Skype?

Tilbake til søkeresultater

Når du får varsel om å legge til en kontakt, kan du legge til, ignorere eller blokkere personen. Du kan også blokkere en eksisterende kontakt når som helst. Hvis du velger å blokkere noen, presenteres du med et tilleggsalternativ for å rapportere den blokkerte brukeren til Skype.

Fremgangsmåten for blokkering og rapportering varierer etter Skype-versjon. Velg ett av følgende alternativer: