Feilsøking for problemer med innlogging på Skype

Tilbake til søkeresultater

Hvis du har problemer med å logge på, bør du først kontrollere at du bruker den nyeste versjonen av Skype, at systemet ditt oppfyller minimumskravene for å kjøre Skype, og at du har de nyeste programvareoppdateringene og maskinvaredriverne for datamaskinen din. Det løser de fleste påloggingsproblemer.

Ytterligere påloggingshjelp:

Er du logget på, men kan ikke se kontaktene eller kreditten?
    Er du logget på Skype, men kan ikke se kontaktene eller Skype-kreditten? Du har antagelig logget på en annen konto enn du forventet å se. Vi kan hjelpe deg å komme tilbake til den riktige Skype-kontoen.