Feilsøking for problemer med innlogging på Skype

Tilbake til søkeresultater

Hvis du har problemer med å logge på, bør du først kontrollere at du bruker den nyeste versjonen av Skype, at systemet ditt oppfyller minimumskravene for å kjøre Skype, og at du har de nyeste programvareoppdateringene og maskinvaredriverne for datamaskinen din. Det løser de fleste påloggingsproblemer.

Ytterligere påloggingshjelp:

Denne videoen forklarer hvordan du logger på Skype, og hvordan du feilsøker spesifikke områder når du logger på.

Er du logget på, men kan ikke se kontaktene eller kreditten?
    Er du logget på Skype, men kan ikke se kontaktene eller Skype-kreditten? Du har antagelig logget på en annen konto enn du forventet å se. Vi kan hjelpe deg å komme tilbake til den riktige Skype-kontoen.