[For russiske kunder] Hva er Yandex.Money og hvordan betaler jeg med det?

Tilbake til søkeresultater

Yandex.Money er et russisk betalingssystem på Internett, som du kan bruke til å betale for Skype-kredit og andre Skype-produkter med sikre betalinger på nett. Dette er en av mange måter å betale på.

Du kan opprette en Yandex.Money-konto og administrere pengene dine på Yandex' nettside*.

Slik betaler du for Skype-produkter med Yandex.Money fra Skype-kontoen din:

1. Logg på kontoen din.
    2. Velg produktet du ønsker å kjøpe, og velg Yandex. Money. som betalingsmåte, og klikk på Neste.
    3. Kontroller beløpet du vil betale og klikk på Neste.
    4. Skriv inn den forespurte informasjonen for å fullføre betalingen.

Slik legger du til og betaler for Skype-kreditt fra Yandex-nettstedet:

1. Skriv inn navnet på Skype-kontoen din og kredittbeløpet du vil kjøpe fra Yandex-nettstedet*.
    2. Logg på Yandex.Money-kontoen din.
    3. Velg én av de tilgjengelige betalingsmåtene, skriv inn den nødvendige informasjonen, og velg lønn-knappen:
      • Yandex Money-lommeboken
      • Bankkort
      • Alfa-klikk
      • Sberbank
    4. Avhengig av hvilken betalings måte som er valgt, kan det være nødvendig med ekstra godkjenning. Skriv inn informasjonen din for å fullføre betalingen.

Hvis du har problemer med Yandex.Money-kontoen din, må du kontakte Yandex* direkte.

*Skype er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne nettsteder.

Les om hvordan du kjøper Skype-kredit.