[For russiske kunder] Hva er Yandex.Money og hvordan betaler jeg med det?

Tilbake til søkeresultater

Yandex.Money er et russisk betalingssystem på Internett, som du kan bruke til å betale for Skype-kredit og andre Skype-produkter med sikre betalinger på nett. Dette er en av mange måter å betale på.

Du kan opprette en Yandex.Money-konto og administrere pengene dine på Yandex' nettside*.

Slik betaler du for Skype-produkter med Yandex.Money fra Skype-kontoen din:

1. Logg på kontoen din.
    2. Velg produktet du ønsker å kjøpe, og velg Yandex. Money. som betalingsmåte, og klikk på Neste.

Obs: Hvis du er på en iPhone eller iPad, og ikke finner produktet du ønsker å kjøpe, kan det hende at du må slette logg og informasjons kapsler på enheten og logge deg på igjen.
    3. Kontroller beløpet du vil betale og klikk på Neste.
    4. Skriv inn den forespurte informasjonen for å fullføre betalingen.

Slik legger du til og betaler for Skype-kreditt fra Yandex-nettstedet:

1. Skriv inn navnet på Skype-kontoen din og kredittbeløpet du vil kjøpe fra Yandex-nettstedet*.
    2. Logg på Yandex.Money-kontoen din.
    3. Velg én av de tilgjengelige betalingsmåtene, skriv inn den nødvendige informasjonen, og velg lønn-knappen:
      • Yandex Money-lommeboken
      • Bankkort
      • Alfa-klikk
      • Sberbank
    4. Avhengig av hvilken betalings måte som er valgt, kan det være nødvendig med ekstra godkjenning. Skriv inn informasjonen din for å fullføre betalingen.

Hvis du har problemer med Yandex.Money-kontoen din, må du kontakte Yandex* direkte.

*Skype er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne nettsteder.

Les om hvordan du kjøper Skype-kredit.