[For russiske kunder] Hva er Yandex.Money og hvordan betaler jeg med det?

Tilbake til søkeresultater

Yandex.Money er et russisk betalingssystem på Internett, som du kan bruke til å betale for Skype-kredit og andre Skype-produkter med sikre betalinger på nett. Dette er en av mange måter å betale på.

Du kan opprette en Yandex.Money-konto og administrere pengene dine på Yandex' nettside*.

Slik betaler du for Skype-produkter med Yandex.Money fra Skype-kontoen din:

1. Logg på kontoen din.
    2. Velg Skype-produktet du ønsker å kjøpe og velg Yandex. Money som betalingsmåte og klikk på Neste.
    3. Kontroller beløpet du vil betale og klikk på Neste.
    4. Angi den forespurte informasjonen for å fullføre betalingen.

Slik betaler du for Skype-produkter med Yandex.Money fra Yandex' nettside:

1. Velg Skype-produktet du ønsker å kjøpe på Yandex' nettside*.
    2. Velg beløpet du vil betale og angi passordet ditt.

Hvis du har problemer med Yandex.Money-kontoen din, må du kontakte Yandex* direkte.

*Skype er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne nettsteder.

Les om hvordan du kjøper Skype-kredit.