Hva er systemkravene for Skype?

Tilbake til søkeresultater

De bestemte systemkravene for å kjøre Skype under forskjellige operativsystemer blir beskrevet nedenfor.

Hvis systemet ditt ikke oppfyller kravene for å kjøre Skype, kan du miste tilgangen til noe av den eldre samtaleloggen din. Du kan hente den nyere samtaleloggen ved å logge deg på Skype på en enhet som støttes.

Oppdater til den nyeste versjonen av Skype

Windows-skrivebordet

Versjon

Skype (versjon 8) på Windows-skrivebordet krever:
    Windows 10, versjon 1507 eller nyere
    Windows 8.1
    Windows 8
    Windows 7 (32- og 64-biters versjoner støttes)

Prosessor

Minst 1 GHz

RAM

Minst 512 MB

Tilleggsprogramvare

DirectX v9.0 eller høyere

Windows 10

Versjon 12

Windows 10 (versjon 1607 og 1703)

Versjon 14

Windows 10 (versjon 1709) eller høyere

Mac

Versjon

Skype (versjon 8) på Mac krever:
    Mac OS X 10.9 eller høyere

Prosessor

Minst 1 GHz Intel-prosessor (Core 2 Duo)

RAM

Minst 1 GB

Tilleggsprogramvare

Den nyeste versjonen av QuickTime

Linux

Versjon

64-bit Ubuntu 14.04+
    64-bit Debian 8.0+
    64-bit OpenSUSE 13.3+
    64-bit Fedora Linux 24+

Prosessor

En Intel Pentium 4-prosessor eller nyere som støtter SSE2 og SSE3

RAM

Minst 512 MB

Tilleggsprogramvare

libappindicator1 ellerGtkStatusIcon for at ikon i systemstatusfelt skal fungere (valgfritt)

Android

Versjon

Android OS 4.0.4 eller høyere

Maskinvare

Varierer for ulike produsenter – se merknad nedenfor

Ledig plass

Minst 32 MB

Merknader:
    • Skype støttes fullt ut på enheter med ARMv7-prosessorer (eller prosessorer som kan kjøre dette instruksjonssettet). Skype kan kjøre på enheter med ARMv6-prosessorer, men videoopptak støttes ikke. Eksempler på enheter med ARMv6-prosessor: Samsung Galaxy Ace, HTC Wildfire. Hvis du ikke er sikker på hva slags prosessor enheten din har, kan du se i brukerhåndboken til enheten eller kontakte produsenten.

iOS

Versjon

Skype (versjon 8) på iPhone og iPad krever iOS 10 eller høyere

Obs! Hvis du har Skype (versjon 8) på iPhone med iOS 9, kan du ikke oppdatere til en Skype-versjon som er høyere enn 8.34.0.72.

Skype for Web

Nettlesere som støttes

Microsoft Edge og de nyeste versjonene av Chrome. Skype for nettlesere støttes ikke på mobiltelefoner eller nettbrett. Skype-appen er imidlertid tilgjengelig for nedlasting for disse enhetene.

Obs! Brukere på Windows 7 eller Windows 8/8.1 kan logge på, men de får kanskje ikke den fullstendige opplevelsen av Skype for nettlesere.

Finn ut hvilke plattformer Skype er tilgjengelig på.