Hjem Skype for Windows stasjonær PC

Hva er systemkravene for Skype?

De ulike systemkravene for å kjøre Skype under forskjellige operativsystemer blir beskrevet nedenfor.

Hvis systemet ditt ikke oppfyller kravene for å kjøre Skype, kan du miste tilgangen til noe av den eldre samtaleloggen din. Du kan hente den nyere samtaleloggen ved å logge deg på Skype på en enhet som støttes.

Oppdater til den nyeste versjonen av Skype

Skype for Windows-skrivebordet

Versjon

Windows 10
    Windows 8.1
    Windows 8
    Windows 7 (32- og 64-biters versjoner støttes) – se merknad nedenfor
    Windows Vista
    Windows XP SP3 (32- og 64-biters versjoner støttes) – se merknad nedenfor

Obs! Nye Skype for Windows-skrivebordet krever:
    Windows 10, versjon 1507 eller versjon 1511
    Windows 8.1
    Windows 8
    Windows 7 (32- og 64-biters versjoner støttes)

Prosessor

Minst 1 GHz

RAM

Minst 512 MB

Tilleggsprogramvare

DirectX v9.0 eller høyere

Merknader:

• Hvis du bruker Windows 7 (SP1), oppgrader Internet Explorer til v11.
    • Hvis du bruker Windows XP SP3, pass på å bruke Internet Explorer 8 eller høyere.

Windows 10

Versjon

Jubileumsoppdatering av Windows 10 (versjon 1607) eller høyere (forhåndsinstallert)

Mac

Versjon

Mac OS X 10.9 eller høyere

Prosessor

Minst 1 GHz Intel-prosessor (Core 2 Duo)

RAM

Minst 1 GB

Tilleggsprogramvare

Den nyeste versjonen av QuickTime

Du må oppgradere til nyeste versjon av Skype for Linux.

Linux

Versjon

64-biters Ubuntu 14.04+
    64-biters Debian 8.0+
    64-biters OpenSUSE 13.3+
    64-biters Fedora Linux 24+

Prosessor

En Intel Pentium 4-prosessor eller nyere som støtter SSE2 og SSE3

RAM

Minst 512 MB

Tilleggsprogramvare

libappindicator1 eller GtkStatusIcon for at ikon i systemstatusfelt skal fungere (valgfritt)

Windows 10 Mobile

Versjon

Jubileumsoppdatering av Windows Mobile eller høyere

Maskinvare

Varierer for ulike produsenter

Android

Versjon

Android OS 4.0.3 eller høyere

Obs! Nye Skype for Android krever Android OS 6.0 Marshmallow eller høyere.

Maskinvare

Varierer for ulike produsenter – se merknad nedenfor

Ledig plass

Minst 32 MB

Merknader:
    • Skype støttes fullt ut på enheter med ARMv7-prosessorer (eller prosessorer som kan kjøre dette instruksjonssettet). Skype kan kjøre på enheter med ARMv6-prosessorer, men videoopptak støttes ikke. Eksempler på enheter med ARMv6-prosessor: Samsung Galaxy Ace, HTC Wildfire. Hvis du ikke er sikker på hva slags prosessor enheten din har, se i brukerhåndboken til enheten eller kontakt produsenten.

iOS

Versjon

iOS 8 eller høyere

Obs! Nye Skype for iOS krever iOS 9 eller høyere

Skype for Web

Nettleser som støttes

Microsoft Edge, Internet Explorer 10 eller høyere, nyeste versjoner av Chrome og Firefox, Safari 6 eller høyere.

Skype for Web is støttes ikke på mobiltelefoner.

Obs! Hvis du skal ringe med Skype for Web fra Windows eller Mac, må du kjøre Windows XP SP3 og høyere eller Mac OS 10.9 og høyere.

Merknader:
    • Hvis du vil ha tale- eller videosamtaler, må du laste ned et programtillegg for enkelte nettlesere.

Finn ut hvilke plattformer Skype er tilgjengelig på.