Hvorfor har kreditt-/debetkortet mitt blitt belastet når jeg ikke har foretatt et Skype-kjøp?

Tilbake til søkeresultater

Hvis du ser at Skype har belastet kreditt- eller debetkortet ditt, er det mest sannsynlig fordi:

• Du har kjøpt noe (slik som Skype-kredit, et Skype-nummer eller et abonnement)
    • Belastningen er en periodisk betaling
    • Belastningen er en kredittkortgodkjenning
    • Kortet ditt er brukt til svindel

Se hvert alternativ nedenfor for mer informasjon.

Hvis du vil sjekke kjøpsloggen din, logger du på kontoen din og sammenligner nylige bestillinger du har gjort med beløpet som ble belastet kortet ditt. Merk at prisen kan variere hvis mva har blitt lagt til. Få mer hjelp med å sjekke kjøpsloggen din

Sjekk bestillingsstatus. Hvis bestillingsstatusen er LEVERT, betyr det at kjøpet har blitt lagt til kontoen din og Skype har belastet kortet ditt.

Hvis du ikke vet hvorfor du har blitt belastet, tar du kontakt med kundeservice og ber om å få beløpet tilbakebetalt. Vi gir tilbakebetalinger for Skype-produkter i samsvar med retningslinjene for tilbakebetalinger i Skypes bruksvilkår. Les mer om å be om tilbakebetaling.

Har du ingen Skype-konto? Hvis du ser et Skype-beløp på kontoutskriften din, men du har ingen Skype-konto, tar du kontakt med kundeservice her.

Har du kjøpt Skype-kredit før?

Hvis du har kjøpt Skype-kredit før, kan det være du har automatisk påfylling på kontoen din. Automatisk påfylling fyller automatisk opp krediten når saldoen blir mindre enn et visst beløp, slik at du alltid har kredit.

Hvis du ikke lenger vil fylle på Skype-kredit, kan du deaktivere automatisk påfylling på kontoen din.

Har du et abonnement?

Hvis du har et abonnement, fornyes det automatisk ved utgangen av den første perioden, og den periodiske betalingen utføres med betalingsmåten du brukte da du registrerte deg. For å stoppe de periodiske betalingene må du kansellere abonnementet.

Er kortleverandøren din med i et Account Updater-program?

Skype er med i programmene Visa Account Updater® og MasterCard Automatic Billing Updater®. Disse programmene sørger for at dine abonnementer med automatisk fornying ikke stoppes hvis du mister kredittkortet ditt eller kredittkortet utløper. Hvis kredittkortet utløper, kan Skype få den nye kredittkortinformasjonen fra finansinstitusjonen din.

Ta kontakt med kortleverandøren hvis du vil ha mer informasjon eller vil melde deg ut.

Når du melder deg på en gratis prøveperiode, kan du se en ventende transaksjon på € 1, £ 1, $ 1 eller tilsvarende på kontoutskriften din. Ta det med ro. Du trenger ikke betale dette beløpet. Du ser det som en ventende transaksjon på kontoutskriften, og beløpet kanselleres så snart betalingsmåten godkjennes.

Det er mulig at kortet ditt har blitt misbrukt til å kjøpe Skype-kredit. Vi gjør alt vi kan for å sikre at kun ekte transaksjoner behandles. Men kriminelle har utviklet flere teknikker som de bruker til å få tilgang til enkeltpersoners kreditt-/debetkortinformasjon.

Hvis du tror at kortet ditt har blitt misbrukt, tar du kontakt med kundeservice og oppgir følgende informasjon:

• De første seks og de siste fire sifrene på kredittkortet som ble brukt til å foreta kjøpet. Ikke send hele kredittkortnummeret.
    • Navnet på kortinnehaver som det står på kortet.
    • Land som har utstedt kortet.
    • Nøyaktige datoer (eller bestillingsnumre) på kontoutskriftene for da kortet ble misbrukt.

Vi prøver å finne og blokkere falske bestillinger med kreditt-/debetkortet ditt i systemet vårt, og tilbakebetaler beløper hvor gjeldende.

Vi anbefaler på det sterkeste at du også tar kontakt med kortutstederen umiddelbart for å sikre at kortet ikke misbrukes ytterligere.