Feilsøking i forbindelse med Skype-abonnementer

Tilbake til søkeresultater

Hvis du opplever problemer med abonnementet ditt, se tabellen nedenfor for å få hjelp til å løse problemet:

Problem Løsning
    Når jeg prøver å ringe, får jeg opp en melding som sier «du har prøvd å ringe et nummer»

Sjekk nummeret du ringer.
    Kontroller at du har skrevet inn nummeret riktig. Husk å velge landet du skal ringe fra rullegardinlisten, eller skriv inn «+» og deretter landskoden.

Når jeg prøver å ringe, får jeg opp en melding som sier «abonnementet ditt dekker ikke dette nummeret»
    1. Har du mer enn én Skype-konto?
      Kontroller at du er logget på den riktige kontoen, og at abonnementet ditt ikke ble kjøpt med en annen konto.

2. Logg deg på-kontoen din gå deretter til kontodetaljer nederst på siden, og velg Kjøpslogg for å sjekke ett par ting:

Obs: Hvis du er logget på en iPhone eller iPad, og ikke finner alternativet for kontodetaljer, kan det hende at du må slette loggen og informasjonskapsleneenheten, og logge deg på igjen.
      • Er abonnementet aktivt?
        Alle de aktive abonnementene dine er oppført her. Hvis du finner ut at statusen på et av abonnementene dine i kjøpsloggen er listet opp som noe annet enn levert, kan du se på denne siden for å få hjelp med de andre ordrestatusene.

• Dekkes nummeret du ringer av abonnementet ditt?
        Velg abonnementsnavnet for å bekrefte hva som er inkludert. Trenger du å endre eller avbryte abonnementet?

• Har du brukt opp alle ringeminuttene dine?
        Hvis du går tom for ringeminutter, må du kjøpe Skype kredit eller et annet abonnement for å kunne fortsette å ringe.
    Når jeg prøver å ringe, får jeg opp en melding som sier «kontoen din er blokkert»

Hvis det oppstår betalingsproblemer, kan vi midlertidig suspendere kontoen din. Dette betyr at du ikke vil kunne bruke de betalte tjenestene. Finn ut mer.

Jeg kjøpte et feil abonnement. Kan jeg endre det?

Du kan hverken bytte et abonnementet eller forandre et abonnementet til Skype-kredit. Du kan imidlertid avbryte abonnementet når som helst og kjøpe så mange nye abonnementer som du vil.

Jeg har kjøpt et abonnement, men har ikke fått bekreftelse på kjøpet via e-post

Hvis du ikke får en bekreftelse på e-post, trenger du ikke bekymre deg – abonnementet vil vises i kontoen din som en levert ordre. For å sjekke ordrehistorikken din, må du først logge deg på kontoen din. I delen for kontodetaljer nederst på siden, må du så klikke på Kjøpshistorie for å vise de aktive abonnementene dine.

Obs: Hvis du er på en iPhone eller iPad, og ikke finner produktet du ønsker å kjøpe, kan det hende at du må slette logg og informasjonskapsler på enheten og logge deg på igjen.
    Hvorfor ble kortet mitt belastet for en gratis prøveversjon?

Når du registrerer deg for en gratis prøveversjon, vil Skype belaste kredittkortet eller PayPal-kontoen din med et lite beløp, slik at vi kan bekrefte identiteten din og kontrollere at betalingsmetoden er gyldig. Men ta det med ro – Beløpet vil ikke bli trukket fra kontoen din. Du vil se beløpet som en ventende transaksjon på kontoutskriften, men beløpet kanselleres så snart betalingsmåten godkjennes.